Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1: Με πέναλτι στην εκπνοή του ματς το «τριφύλλι» έσωσε τον βαθμό [βίντεο]

Ο Παναθηναϊκός πήρε την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, με πέναλτι στην εκπνοή του ματς, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» μπορεί να μπήκαν πιο δυνατά κρατώντας την κατοχή της μπάλας στο πρώτο τέταρτο, ωστόσο, το ματς ισορρόπησε λίγο αργότερα.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Μπρινιόλι με τις προσπάθειες των Χάμες, Μασούρα, που ανάγκασαν τον γκολκίπερ του «τριφυλλιού» σε σπουδαίες επεμβάσεις.

Η ομάδα του Ιβάν Γοβάνοβιτς κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο το τέρμα του Παλάσιος ακυρώθηκε από το οφσάιντ, σε φάση η οποία ελέγχθηκε και από το VAR, ενώ στο δεύτερο μέρος ακυρώθηκε και γκολ του Σπόραρ για τον ίδιο λόγο.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με τον Μπιέλ στο 84′ και όλα έδειχναν πως θα έφευγαν με το «διπλό» από τη Λεωφόρο καθώς ο χρόνος περνούσε.

Όλα άλλαξαν όμως, όταν στην τελευταία φάση του αγώνα ο Άβιλα χρησιμοποίησε το χέρι του για να κρατήσει μακριά τον Ιωαννήδη και υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, για την οποία ο διαιτητής πήγε στο VAR να το δει, με τον Σπόραρ να ευστοχεί στην εκτέλεση και να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας στον Παναθηναίκό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε και ένταση στον αγωνιστικό χώρο.