Γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: Σκότωσε τη γυναίκα του με βαριοπούλα στον ύπνο της και μετά αυτοκτόνησε

Ο γιος του ζευγαριού στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι ο πατέρας του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα

Σοκ προκαλούν νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία στη Μεσσήνη.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την 13η γυναικοκτονία για το 2022, η οποία σημειώνεται σχεδόν ένα μήνα μετά το διπλό φονικό στην Καβάλα.

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες, ο 82χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα μέσα στο σπίτι τους στην Μπούκα Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 82χρονος άρπαξε τη βαριοπούλα και ξεκίνησε να χτυπάει την 62χρονη σε όλο της το σώμα ενώ εκείνη κοιμόταν, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πήρε ένα μαχαίρι και έβαλε τέλος στη ζωή του, κόβοντας τον λαιμό του.

Τους βρήκε ο γιος τους

Ο γιος του ζευγαριού κατέθεσε στις Αρχές αναφέροντας πως οι γονείς του ήταν αγαπημένοι αλλά φέρονται να είχαν κάποιους καβγάδες μεταξύ τους.

Ο 82χρονος, ψάλτης στην εκκλησία του χωριού, φέρεται να είχε κάποιες ανησυχίες για κάποια μικροπροβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η 62χρονη ήταν καλά στην υγεία της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας από την Καλαμάτα, ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής για να επιβεβαιώσει το εφιαλτικό σκηνικό.

Ο γιος του ζευγαριού που έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και υποστήριξε ωστόσο ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και δεν καυγάδιζε, αποδίδοντας την τραγωδία στο γεγονός ότι ο πατέρας του που ασχολείτο επαγγελματικά με γεωτρήσεις αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, το τελευταίο διάστημα.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση και από τον δεύτερο γιο δράστη και θύματος, αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τι οδήγησε στην τραγωδία.