Η ΔΕΕΠ ΝΔ Εύβοιας μαζεύει τα λουριά εν όψει εκλογών.

Μπαϊράκι έχουν σηκώσει ορισμένοι εκλεγμένοι και εν δυνάμει υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Εύβοια, οι οποίοι πιστεύουν πως με την ομορφιά και το μπόι τους μπορούν να κερδίσουν τις καρδιές των πολιτών. Το θέμα όμως είναι να κερδίσουν και τη ψήφο τους την ώρα της κάλπης και σ’ αυτό χρειάζονται την αρωγή της κομματικής οργάνωσης και των ανθρώπων της, στους οποίους έχουν γυρίσει την πλάτη, άλλοι πολύ άλλοι πιο λίγο.

Τα μέλη της ΔΕΕΠ αισθάνονται πως αγνοούνται από βουλευτές και υποψήφιους, και εξέφρασαν τα παράπονά τους, για αυτές τις συμπεριφορές χτες κατά τη συνεδρίαση της οργάνωσης. Δεν δύναται να περιοδεύουν σε περιοχές ανά το νομό εκλεγμένοι και υποψήφιοι και να μην έχουν ενημερωθεί οι τοπικές οργανώσεις, για τις επισκέψεις τους. Το χειρότερο δε είναι, πως αρκετοί νέοι, που χρησιμοποίησαν τα κομματικά στελέχη κατά τις παρθενικές τους εμφανίσεις για δημόσιες σχέσεις, τώρα τα αγνοούν επιδεικτικά. Ξεχνάνε όμως, πως στις εκλογές όλους αυτούς που τώρα δεν «βλέπουν», θα τους χρειαστούν περισσότερο από τον καθένα, αφού τη δική τους πόρτα θα χτυπήσουν για αντιπροσώπους και στήριξη.

Επειδή όμως η ΔΕΕΠ έχει πιο έμπειρα στελέχη που ξέρουν πως μόνο με ενότητα και σύμπνοια κερδίζεις εκλογές, συμφώνησαν στο επόμενο συμβούλιο να κληθούν όλοι αυτοί και να ακούσουν τις θέσεις και το καμπανάκι που θα τους χτυπήσουν. Από κει και πέρα, ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του.

Καλό όμως είναι κυρίως ορισμένοι από τους νέους υποψήφιους, για τους οποίους ακούστηκαν και τα περισσότερα παράπονα εχτές, για τη συμπεριφορά και τακτική τους, να μαζέψουν τον υπέρμετρο εγωισμό τους, γιατί χωρίς κομματική στήριξη, προκοπή στην Εύβοια δεν θα κάνουν.