Κακόγουστες φάρσες για βόμβα σε MEGA, OPEN και ΣΚΑΪ

Συναγερμός σήμανε σε MEGA, OPEN και ΣΚΑΪ, έπειτα από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στο στούντιο της εκπομπής  «Φως στο Τούνελ». Όλα έγιναν ενώ στην εκπομπή παρουσιαζόταν ρεπορτάζ για την υπόθεση εξαφάνισης της Αρτέμιδος στο Κορωπί.

«Αχ θεέ μου τι θα ακούσουμε πάλι. Παλαιότερα όταν ήμουν στο ALTER είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι και εγώ έμεινα με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη.

Όλα τα έχω ακούσει αλλά είχα χρόνια να ακούσω ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι και μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά», είπε η δημοσιογράφος. «Λες και κωλώνουμε εμείς για μία βόμβα», σχολίασε.

Συναγερμός σήμανε και στο OPEN το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα. Το απειλητικό τηλεφώνημα έγινε λίγη ώρα πριν από την ολοκλήρωση της εκπομπής Open Weekend που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια έδωσε πάσα για διαφημίσεις, ωστόσο η εκπομπή τελικά δεν συνεχίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, άγνωστος τηλεφώνησε στις 12.30 στο κέντρο εξυπηρέτησης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, αναφέροντας πως υπάρχει βόμβα στο κανάλι που θα εκραγεί σε 25 λεπτά. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που πραγματοποίησαν έλεγχο στο κτίριο, το οποίο προληπτικά είχε εκκενωθεί, ωστόσο δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο.

Αναστάτωση επικράτησε και στον ΣΚΑΪ. Στις 12:05 έγινε τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ που προειδοποιούσε για βόμβα που θα εκραγεί σε 25 λεπτά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ηχογραφημένο μήνυμα με γυναικεία φωνή.