Δείτε βίντεο: Γονείς ακινητοποιούν τον 35χρονο στην Κω που παρενοχλούσε ανήλικες -Παραπέμπεται για κακούργημα

Με την οργή των γονιών ήρθε αντιμέτωπος ο 35χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικα κορίτσια στη Κω, όπως αποτυπώνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο.

Στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, ένας γονέας φαίνεται να αρπάζει τον κατηγορούμενο έξω από το κλαμπ όπου φέρεται να έχει παρενοχλήσει μικρά κορίτσια, ενώ αποπειράθηκε να βιάσει ένα από αυτά στο αυτοκίνητό του.

Ο γονέας τον ρίχνει κάτω και τον χαστουκίζει έξαλλος για τα όσα φέρονται να είχαν προηγηθεί, ενώ αμέσως μετά μαζεύονται κι άλλοι εξαγριωμένοι γονείς. Ο δράστης προσπάθησε να ξεφύγει, ωστόσο δεν τον άφησαν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Κατηγορούμενος: «Ήμουν σε κατάσταση μέθης»

Ο δράστης δήλωσε για το συμβάν: «Δηλώνω μετανιωμένος με ό,τι έχει συμβεί σε σχέση με ό,τι θυμάμαι. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανένα κορίτσι».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 35χρονου σχολίασε πως αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού, όμως είναι μετανιωμένος γιατί λειτούργησε υπό την επήρεια μέθης.

Τι είπε η 13χρονη που πήγε να τη βιάσει

Το 13χρονο κορίτσι που φέρεται να άρπαξε από το χέρι και να την οδήγησε στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τη βιάσει, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε: «Με έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματός του και με το ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξω και με το άλλο άρχισε να με θωπεύει».

Η 13χρονη είχε βγει έξω με σκοπό να ειδοποιήσει τους γονείς για το τι γινόταν εντός του κλαμπ όπου πραγματοποιούνταν γιορτή με μαθητές γυμνασίου. Η μητέρα της ανέφερε πως «το κορίτσι είναι τρομαγμένο και βλέπει ειδικούς. Ευτυχώς γλίτωσε από τα χέρια του (κατάφερε να βγει από το όχημα). Είχε βγει έξω για να ενημερώσει για το τι γίνεται κι αυτός την ακολούθησε».

Την ίδια ώρα, ο κουνιάδος του κατηγορούμενου ανέφερε πως ο φερόμενος δράστης είναι επιχειρηματίας και έχει κόρη στην ηλικία των κοριτσιών που τον κατηγορούν ότι παρενόχλησε. «Κάτι άλλο έχει γίνει, είναι παρεξήγηση», είπε.

Παραπέμπεται για κακούργημα

Ο 35χρονος πέρασε σήμερα την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, για τον κατηγορούμενο σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό) και με αυτήν οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.