Τέλος ο «Big Brother» της Βάκα – Καταδίκη για την παράνομη τοποθέτηση καμερών στο εργοτάξιο.

Νίκη για το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκίδας, η καταδίκη της Δημάρχου Έλενας Βάκα για τις παράνομες και αντιθεσμικές παρακολουθήσεις μέσω των καμερών που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο συνάθροισης στο εργοτάξιο.

Το Πρωτοδικείο με απόφασή του απαγορεύει τη λήψη από τις κάμερες και το Σωματείο αισθάνεται δικαίωση, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του πως το σκοτάδι πάντα θα νικιέται από το φως! Συγκεκριμένα αναφέρει

«Οι παρακολουθήσεις που επιθυμούσε η κ. Δήμαρχος, καρικατούρες αυτών που οργανώνονται από παρακρατικά στελέχη, προσβάλουν τη Δημοκρατία και την Ελευθερία και δεν μπορεί να έχουν μακρύ βίο. Το σκοτάδι πάντα θα νικιέται από το φως. Παραφωνία σε όλα αυτά, δυστυχώς, επίσης αποτέλεσε και η στάση των μελών της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

οι οποίοι όχι μόνο δεν στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη μάχη, αλλά επέλεξαν να αποδεχτούν και να στηρίξουν, ως καλώς γενόμενες, τις ενέργειές αυτές της κ. Βάκα.

Ας δηλώσουν επιτέλους με ποιους είναι. Με τους εργαζόμενους και τη νομιμότητα ή με εκείνους που αυθαιρετούν και καταχρώνται την εξουσία που τους εμπιστεύτηκαν οι Δημότες; Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι και η κοινωνία της Χαλκίδας θα κρίνουν όλους μας.»