Επιστροφή στο 2015 ονειρεύεται και ο Καμμένος

Επιστροφή στο 2015 δείχνει να ονειρεύεται, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα και ο  πάλαι ποτέ συνεταίρος του στην διακυβέρνηση της χώρας, που πλέον εμφανίζεται έτοιμος να βγεί και αυτός στους δρόμους προαναγγέλλοντας μάλιστα επαναφορά των αφισών που κυκλοφορούσαν με πρόσωπα πολιτικών, δημοσιογράφων και κάθε άλλου χαρακτηρισμένου ως «γερμανοτσολιά» από τα τότε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Το tweet  που ανήρτησε σαφές και θα έλεγε κανείς και ιδιαίτερα σκληρό για τον κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει ψηφίσει τόσο το άνοιγμα της πόρτας των funds οσο και το σύνολο των μνημονιακών σχεδίων της περιόδου 2015 – 2019.

Τι λέει ο Πάνος Καμμένος; Τα εξής: «Τα τσουτσέκια των εισπρακτικών εταιρειών και οποίος συνεργάζεται μαζί τους είναι εχθροί όλων των Ελλήνων ανεξάρτητα κομμάτων . Θα μας βρουν ενωμένους απέναντι τους. Θα αναρτούμε ονόματα φωτογραφίες διευθύνσεις των σπιτιών τους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Αυτό το «θα μας βρουν ενωμένους απέναντί τους» φέρνει στο νου εκείνο το πάλαι ποτέ λαοφιλές «αντιμνημονιακό μέτωπο» που ξέφτισε πάνω στις καρέκλες της εξουσίας και χάθηκε πίσω από την υπογραφή και πλήρη (υπέρ του δέοντος θα έλεγε κανεις) εφαρμογή του τρίτου, αχρείαστου, μνημονίου.

Δείτε το tweet του Π.Καμμένου: