Ο Γιώργος Σπύρου στο DocFest Χαλκίδας

Στο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας DocFest βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπύρου, που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και δεν έχει κρύψει πως επιθυμεί να αναδείξει την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου.

Ο Γιώργος Σπύρου παρακολούθησε την ταινία των Γιάννη Σολδάτο και Νίκο Κόκκινο, σχολιάζοντας στα social media, πως το φεστιβάλ βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής και πρέπει να στηριχτεί σοβαρά. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν είναι λίγο να έχεις στη Χαλκίδα τον Γιάννη Σολδάτο και τον Νίκο Κόκκινο, να μιλάνε για τα ιερά τέρατα του νέου ελληνικού κινηματογράφου, μετά την προβολή της ταινίας που σκηνοθέτησαν με τίτλο «Θόδωρος Αγγελόπουλος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο καθένας και η μουσική του».

Όλοι αυτοί οι μεγάλοι δημιουργοί καθώς και πολλοί άλλοι άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, ήρθαν στη πόλη μας και επικονίασαν την σκέψη μας, χάρη στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ που είναι μια κατάθεση ψυχής του Σταύρου του Ιωάννου. Αυτό το φεστιβάλ βρίσκεται πλέον σε ένα σημείο καμπής και πρέπει να στηριχτεί σοβαρά».