Ο Στρατούλης ξεμπροστιάζει Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ- Έκαναν πλειστηριασμούς και για 5000 ευρώ

Την ώρα που οι βουλευτές, τα στελέχη και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρούν να πείσουν πως δεν γίνονταν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμοί, πρώην σύντροφοί, βουλευτές και υπουργοί της πρώτης κυβέρνησης του 2015 τους ξεμπροστιάζουν στην κυριολεξία.

Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και ο Δημήτρης Στρατούλης (βουλευτής και αναπληρωτής υπουργός υγείας το 2015) έρχεται να αναδείξει την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το θέμα του πλειστηριασμού και κυρίως τον εμπαιγμό από τον Αλέξη Τσίπρα που έφτασε στο σημείο να επισκεφθεί την Ιωάννα Κολοβού και να της χτυπήσει την πλάτη ως ένδειξη συμπαράστασης.

Μάλιστα ο κ. Στρατούλης αποκάλυψε ότι μετά το 2015 πλειστηριάστηκαν πρώτες κατοικίες και μίλησε για ακραίες καταστάσεις επικαλούμενος περίπτωση που κάποιος έχασε το σπίτι του για χρέος 5000 ευρώ.

Σε αντιδιαστολή βέβαια νυν βουλευτές εμφανίζονται στα κανάλια και δηλώνουν πως δεν έγιναν πλειστηριασμοί. Παράδειγμα ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας που εμφανίζεται κάθετος ως προς αυτό το θέμα. Χωρίς φυσικά  να αναφέρεται στα ΜΑΤ που διέλυαν συγκεντρώσεις πρώην συντρόφων του, ώστε να προχωρήσουν κανονικά οι πλειστηριασμοί εκείνη την εποχή που είχαν γίνει και ηλεκτρονικοί…