Η Philosofish AE συμβάλλει στην αναβάθμιση αθλητικών έργων υποδομής στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού

Στη βελτίωση των υποδομών δύο ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ σε Λύκειο της Ιστιαίας και στην παραλία Ν. Πύργου, καθώς και στη συνολική ανακαίνιση του γηπέδου βόλεϊ στην περιοχή Ν. Πύργου, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στις Ροβιές και του γηπέδου τένις στην περιοχή Λουτρά Αιδηψού προχώρησε η Philosofish AE. Όλες οι υποδομές βρίσκονται στη Βόρεια Εύβοια.

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών και των νέων και με δεδομένη την πολυετή παρουσία των μονάδων της στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, η Philosofish AE επενδύει με έργα υποδομής στις τοπικές κοινωνίες.

Με γνώμονα την αλληλεγγύη, τη συνεργασία, την ανταποδοτικότητα, τη συναδελφικότητα, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία η εταιρεία, μέσω της αναβάθμισης των αθλητικών έργων υποδομής της περιοχής δείχνει έμπρακτα την εκτίμηση και τον σεβασμό της στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η εταιρεία Philosofish AE, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας  στην Ελλάδα – με κύριο αντικείμενο  την παραγωγή, συσκευασία και διάθεση νωπών ιχθύων (τσιπούρα, λαβράκι και φαγκρί) δραστηριοποιείται στις περιοχές Λάρυμνας, Φθιώτιδας, Βόρειας Εύβοιας και Ρόδου.

Η Philosofish AE θέλει να ευχαριστήσει τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμο Κεδίκογλουγια τη συνδρομή του στο παραπάνω εγχείρημα.