Μέγαρα: Νεκρός Ρομά από καραμπίνα σε συμπλοκή με άλλον Ρομά μέσα στον καταυλισμό

Οι δύο άνδρες, υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκαν, με τον έναν να τραβάει όπλο και να τραυματίζει θανάσιμα τον 30χρονο – Αναζητείται ο δράστης

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή μεταξύ δύο Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων, απόψε στις 21:20.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες βρίσκονταν στον καταυλισμό, στην ίδια παρέα και, όντες υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκαν, με τον έναν να τραβάει όπλο και να πυροβολεί τον 30χρονο θανάσιμα στο στήθος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Βραδινές ώρες σήμερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων ημεδαπός θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο. Προανάκριση ΥΑΔΑ».

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η διακομιδή του τραυματία ακυρώθηκε στις 22:49. Το ΕΚΑΒ ήταν ήδη εκεί και ενημερώθηκε ότι ο άνδρας είχε καταλήξει. Προηγουμένως έγινε παρατεταμένη ανάνηψη από τους γιατρους του ΚΥ Μεγάρων, αλλα δυστυχώς ο τραυματίας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι συγγενείς του θύματος κατονόμασαν στις Αρχές τον δράστη και αναζητείται.

Το περιστατικό δεν έχει σχέση με τα επεισόδια στη λεωφόρο Διυλιστηρίων, στον Ασπρόπυργο, κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, όπου νωρίτερα, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να απωθήσουν ομάδες Ρομά και ακολούθησαν πυροβολισμοί από κυνηγετικά όπλα