Β.Στάμου: «Αφού ο Δήμαρχος μας αγνοεί για τα λεφτά, καλέσαμε Άδωνη και Μαρινάκη να πάρουμε απαντήσεις»

Αποφασισμένος να λάβει η τοπική κοινωνία τις απαντήσεις που της οφείλονται, σχετικά με το πώς και πού «αξιοποιήθηκαν» τα λεφτά που έλαβε ο πυρόπληκτος δήμος ως οικονομική ενίσχυση, είναι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Βασίλης Στάμου.

Μάλιστα άδραξε την ευκαιρία και κατά τη συνάντηση που είχε μαζί με τους υπολοίπους Προέδρους των ΔΗΜΤΟ Εύβοιας με τον Γραμματέα της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη στην Αθήνα, έθεσε το ζήτημα. «Πού πήγαν τα λεφτά;»

Ο Βασίλης Στάμου, έχει αποδείξει ότι και ως Δημοτικός Σύμβουλος, αγωνίζεται για τα θέματα του Δήμου και δεν κάνει βήμα πίσω, όσο κι αν ο Δήμαρχος τους αγνοεί, όπως υποστηρίζει.

Μιλώντας αποκλειστικά στο evia all right, ο κ.Στάμου αποκάλυψε πως μέσα στο επόμενο 20ήμερο θα επισκεφτεί κλιμάκιο της κυβέρνησης την πυρόπληκτη περιοχή και μάλιστα ο ίδιος ζήτησε να βρίσκεται μαζί και ο Υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, ώστε να του θέσουν τα καίρια ζητήματα του Δήμου δια ζώσης.

Αίτημα που φαίνεται πως έγινε αποδεκτό από τον κ.Μαρινάκη, ο οποίος άκουσε με προσοχή όσα έθεσε υπόψιν του ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ.

«Ο κ.Μαρινάκης ήταν θετικός και δεσμεύτηκε πως μέσα στο επόμενο 20ήμερο, μαζί με τον κ.Άδωνη Γεωργιάδη θα επισκεφτούν το Δήμο μας, για να συζητήσουμε διεξοδικά όλα τα θέματα που ταλανίζουν την πυρόπληκτη περιοχή μας. Ήδη του έθεσα τα μείζονα θέματα της έλλειψης ΕΚΑΒ, ανεπαρκούς αστυνόμευσης του Δήμου μας. Σκεφτείτε πως κάθε βράδυ έχουμε περί των δύο κλοπών, αφού ένας αστυνομικός βάρδια, τί να μπορέσει να κάνει», μας δήλωσε ο κ.Στάμου.

Επιπλέον, έβαλε ζήτημα διαχείρισης χρημάτων. «Πόσα λεφτά πήρε ο Δήμος και πού τα έχει αξιοποιήσει. Το ερώτημα το έθεσα στον κ.Μαρινάκη, αφού ο Δήμαρχος επιμένει να μην μας απαντάει αν και αρμόδιος και να μην μας υπολογίζει», τόνισε απαντώντας σε σχετικό ερώτημά μας και η κριτική στην νυν Δημοτική Αρχή ήταν σκληρή…

Και όλα δείχνουν πως η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον, ειδικά μετά την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στο Δήμο, όπου θα πρέπει οι αρμόδιοι να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις.