Της αποκομιδής…. στο Δήμο Χαλκιδέων! Γελάνε και οι πέτρες…

Να μαζέψει τα αμάζευτα επιχείρησε η Έλενα Βάκα, μετά τις βαριές κατηγορίες του σωματείου εργαζομένων και της αντιπολίτευσης για τον διαγωνισμό που θέλησε να περάσει στην οικονομική επιτροπή για την αποκομιδή – διαχείριση και μεταφορά ογκωδών αποβλήτων.

Μετά τη γενική κατακραυγή, η Δήμαρχος «αγνόησε» τον τίτλο του διαγωνισμού που εισηγείτο η υπηρεσία του Δήμου και ο οποίος ήταν ξεκάθαρος, αφού αναγράφει «αποκομιδή – μεταφορά και διαχείριση…» (βλέπε φωτογραφία 1)

και με ανακοίνωσή της υποστήριζε πως δεν αφορά στην αποκομιδή αποβλήτων(!!!) (βλέπε φωτογραφία 2).

Το πήγε όμως ένα βήμα πιο πέρα και τα έβαλε με το Σωματείο (δεν έχει ξαναγίνει αυτό στα χρονικά, Δήμαρχος να βάζει απέναντι το σωματείο) και έκανε λόγο στην ανακοίνωσή της, για δολιότητα από πλευράς εργαζομένων που τάχα εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα.

Κι ακόμα πιο τραγικό να καταλήγει να ζητά από τους εργαζόμενους να συντάξουν τον τίτλο του διαγωνισμού…. Γιατί όπως είπε κι η ίδια «πολύ θέμα για μία λεξούλα!»

Έχει  χαθεί η μπάλα στη Δημοτική Αρχή της Έλενας Βάκα, η οποία στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, βλέπει παντού πολιτικούς εχθρούς, αλλά πουθενά το συμφέρον του Δήμου.

Το μόνο σίγουρο, πως εκτίθεται από μόνη της.