Μεγάλη και δυναμική η παρουσία των νέων της Χαλκίδας στη συγκέντρωση της Σοφίας Νικολάου

Περισσότεροι από 600 Ευβοιώτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι, τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη ανοικτή συγκέντρωση που διοργάνωσε χθες η κ. Σοφία Νικολάου.

Η υποψήφια βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, είχε προσκαλέσει τους νέους στην παραλία της Χαλκίδας, κι έκανε μαζί τους έναν ανοικτό διάλογο για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στην ομιλία της κ. Νικολάου, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε τους πολίτες που την τίμησαν με την παρουσία της. Αφού αναφέρθηκε στη ζωή της, στα παιδικά της χρόνια στην Εύβοια, στην επαγγελματική της ανέλιξη και στο σπουδαίο έργο ως Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, ανέπτυξε το σχέδιό της για το νομό.

Μίλησε για την ανάγκη να γίνουν σημαντικά έργα υποδομής που θα φέρουν την ανάπτυξη στην Εύβοια, καθώς και για τις δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής έδωσε το λόγο στους νέους, οι οποίοι έθεσαν ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούν.

Μίλησαν για τους νέους οδικούς άξονες που πρέπει να ενώσουν τη Βόρεια με τη Νότια Εύβοια, για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, για τις θέσεις εργασίας που πρέπει να δημιουργηθούν προκειμένου να μείνουν στον τόπο τους, αλλά και για την ανάγκη ίδρυσης Πανεπιστημίου Χαλκίδας.

Η συγκέντρωση και ο διάλογος με τους νέους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την κ. Νικολάου να δίνει ραντεβού στην Ιστιαία σε μία εβδομάδα, σε μία ακόμη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει.

Αμέσως μετά η κ. Νικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ηταν από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Ενιωσα τεράστια συγκίνηση για το πλήθος των νέων που ήρθαν να με γνωρίσουν, να με τιμήσουν με την παρουσία τους. Τους υπόσχομαι, όπως υπόσχομαι και σε όλη την Εύβοια, ότι δεν θα τους εγκαταλείψω ποτέ.

Ανθρωποι που αγαπούν τόσο πολύ την πατρίδα τους, αξίζουν τις μεγαλύτερες θυσίες από την πλευρά μου. Τους υπόσχομαι ότι δεν θα τους απογοητεύσω».