Μουντιάλ: Σήμερα στις 17:00 ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία -«Μάχη» Μέσι-Εμπαπέ

H αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία έχει ήδη αρχίσει…

Σήμερα (18/12) στις 17:00 στο στάδιο Λουσαΐλ του Κατάρ, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου, Γαλλία. Ενώ υπάρχουν παγκοσμίου φήμης ταλέντα και αστέρες και στις δύο πλευρές, η τελική «μάχη» για το τρόπαιο του Μουντιάλ έχει σε μεγάλο βαθμό χαρακτηριστεί ως αναμέτρηση μεταξύ των συμπαικτών της Παρί Σεν Ζερμέν. Του Λιονέλ Μέσι και του Κιλιάν Εμπαπέ που θεωρούνται ευρέως ως οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Πρόβλημα ο Ζιρού για τη Γαλλία

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του Ντεσάν ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο. Ωστόσο, οι Ραφαέλ Βαράν, Ιμπραχίμα Κονατέ και Κίνγκσλεϊ Κομάν, οι οποίοι λόγω ίωσης δεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής (16/12), έδωσαν κανονικά το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση της Γαλλίας (σ.σ. ήταν ανοιχτή για ένα 15λεπτο στους δημοσιογράφους), λίγες ώρες πριν τον αγώνα που θα αναδείξει την κορυφαία εθνική ομάδα του πλανήτη.

Παράλληλα, και ο μέσος των «τρικολόρ», Ορελιέν Τσουαμενί, αλλά και ο αριστερός φουλ μπακ, Τεό Ερναντέζ, οι οποίοι επίσης δεν γυμνάστηκαν την Παρασκευή λόγω χτυπημάτων στο ισχίο και στο γόνατο αντίστοιχα, βρέθηκαν επίσης στον αγωνιστικό χώρο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Στο στρατόπεδο της Αργεντινής

Στο τελευταίο Μουντιάλ του Μέσι, η «αλμπισελέστε» θέλει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά από το μακρινό 1986 και τρίτη φορά συνολικά στην ιστορία της. Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι ο Πάπου Γκόμες, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αστράγαλό του και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ του Κατάρ θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1+.