Με ένα παθιασμένο φιλί γιόρτασαν Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί σε ολόκληρη την Αργεντινή για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, η Μις Αργεντινή Μαριάνα Βαρελά και η Μις Πουέρτο Ρίκο Φαμπιόλα Βαλεντίν πανηγύρισαν τη νίκη της Αργεντινής στο φετινό Μουντιάλ με ένα φιλί.

H Mαριάνα, η οποία είναι από την Αργεντινή έγραψε στην ανάρτησή της: «Τι χρειάστηκε, τι υποφέραμε, τι απολαύσαμε και γελάσαμε. Κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή… από το να κρατάω το χέρι του έρωτα της ζωής μου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μέχρι να μοιραστώ το τελευταίο πέναλτι με τον πατέρα μου μέσω βιντεοκλήσης. Αυτό για την Αργεντινή είναι κουλτούρα, πάθος, χαρά και υπερηφάνεια, μεγάλη υπερηφάνεια, η ίδια υπερηφάνεια που νιώθουμε κάθε φορά που βλέπουμε την εθνική μας ομάδα να παίζει, αλλά αυτή τη φορά μοιραζόμαστε τη γιορτή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε Αργεντινή, ευχαριστώ την αγάπη μου που ζει τη γιορτή μαζί μου και ευχαριστώ την εθνική μου ομάδα που είναι πολεμιστές. Η Αργεντινή είναι συναίσθημα, δεν μπορώ να σταματήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η γνωριμία σε διαγωνισμό και η κρυφή σχέση για 2 χρόνια

Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν κρυφά, αποκαλύπτοντας ότι διατηρούν σχέση, την οποία κράτησαν κρυφή για δύο χρόνια. Η Mariana Varela, 26 ετών, από την Αργεντινή, και η Fabiola Valentín, 22 ετών, από το Πουέρτο Ρίκο, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020 όταν εκπροσώπησαν τις χώρες τους στον διαγωνισμό Miss Grand International.

Πριν κοινοποιήσουν τα νέα – έκπληξη στο Instagram, οι νεόνυμφες – που ποτέ δεν επιβεβαίωσαν ότι βγαίνουν ραντεβού – μιλούσαν μόνο για τη «φιλία» τους στα social media.

Ανακοινώνοντας ότι είχαν παντρευτεί, και τα δύο μοντέλα μοιράστηκαν το ίδιο Reel με τους 233.000 συνολικά followers τους στο Instagram.

Στο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το ζευγάρι δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα ταξίδια που έχουν κάνει μαζί. Στα πλάνα αγκαλιάζονται στην παραλία Jobos στο Πουέρτο Ρίκο και απολαμβάνουν μια ρομαντική βόλτα με βάρκα στο Μεξικό.

Το βίντεο τελειώνει με το ζευγάρι να μοιράζεται ένα φιλί έξω από το Γραφείο Γάμων στο Σαν Χουάν, όπου παντρεύτηκαν στις 28 Οκτωβρίου.

Ενώ η Fabiola επέλεξε ένα λευκό blazer φόρεμα με φούστα με κρόσσια, η νέα της σύζυγος Mariana φόρεσε ένα λευκό σακάκι και ένα μαύρο παντελόνι για την περίσταση.

Οι νεόνυμφες έδωσαν λεζάντα στο βίντεο: «Αφού αποφασίσαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική, σας ανοίξαμε τις πόρτες σε μια ξεχωριστή μέρα».

Η κοινή ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 128.000 «μου αρέσει» από τότε που δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και οι θαυμαστές έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι για τα χαρμόσυνα νέα τους.