32χρονη καλονή, η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ!

Εκείνη 32 και εκείνος μόλις έγινε 59 ετών. Ο λόγος για το νέο ειδύλλιο του Χόλιγουντ, τον Μπραντ Πιτ και την Ινές ντε Ραμόν. Ποιο είναι όμως το νέο πρόσωπο που έχει τραβήξει την προσοχή του διάσημου ηθοποιού;

Ο διάσημος ηθοποιός έγινε 59 ετών την Κυριακή και γιόρτασε τα γενέθλιά του με φίλους το προηγούμενο βράδυ.

Όπως αναφέρει μια πηγή στο περιοδικό People: «Ο Μπραντ είχε ένα δείπνο γενεθλίων με την Ινές και φίλους το Σάββατο το βράδυ. Οι καλεσμένοι έφεραν δώρα και απόλαυσαν ιταλικό φαγητό. Μέχρι τούρτα γενεθλίων πρόσφεραν στον Μπραντ, ο οποίος έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι επάνω σε αυτή και η παρέα του τραγούδησε το ”Happy Birthday”».

Πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις Μπραντ Πιτ-Ινές ντε Ραμόν
«Ήταν εξαιρετικά κεφάτος», πρόσθεσε η πηγή. «Κάθισε δίπλα στην Ινές. Ήταν πολύ χαριτωμένοι και φλέρταραν διαρκώς. Μπορούσες να καταλάβεις ότι τον κάνει ευτυχισμένο».

Η είδηση για τη νέα σχέση του Μπραντ Πιτ άρχισε να κυκλοφορεί στα ταμπλόιντ πριν από μερικές ημέρες, όταν ο ηθοποιός εθεάθη με την 32χρονη Ινές ντε Ραμόν στο afterparty για τη νέα του ταινία «Babylon», το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, μια πηγή από τη βιομηχανία της μόδας που βρίσκεται κοντά στη Ραμόν είπε στο περιοδικό People πως ο Μπραντ Πιτ είναι ξεκάθαρα ερωτευμένος μαζί της, δεδομένου ότι την έφερε στην πρεμιέρα του.

Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι έκανε άλλη μία κοινή εμφάνιση, προσπαθώντας πάντα να μην τραβήξουν τα βλέμματα, στη συναυλία του Bono, με την κάμερα να καταγράφει οικεία στιγμιότυπα.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό People, το ζευγάρι σκοπεύει να περάσει μαζί ακόμη και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Βέβαια, τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι ακόμη τόσο σοβαρά, αλλά είναι από τις λίγες φορές που ο Μπραντ Πιτ δείχνει τόσο ευτυχισμένος.

Ποια είναι η Ινές ντε Ραμόν;
Ποια είναι όμως η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ; Ίσως μπορεί να την έχετε δει ξανά σε κόκκινο χαλί, όχι γιατί είναι ηθοποιός αλλά λόγω του γεγονότος ότι ήταν παντρεμένη για τρία χρόνια με τον ηθοποιό Πολ Γουέσλεϊ.

Η Ινές ντε Ραμόν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κατέχει επίσης πιστοποίηση διατροφολόγου από το Institute for Integrative Nutrition. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής εμπειρίας της Ινές ντε Ραμόν ήταν στη βιομηχανία κοσμημάτων. Σύμφωνα με το LinkedIn της, στο παρελθόν κατείχε ρόλους στο τμήμα κοσμημάτων στον οίκο Christie’s και στον πολυτελή ελβετικό κοσμηματοπωλείο De Grisogono.

Σήμερα, η Ινές ντε Ραμόν εργάζεται ως επικεφαλής του τμήματος χονδρικής πώλησης για την εταιρεία κοσμημάτων Anita Ko Jewelry με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία μετράει μεταξύ των θαυμαστών της αστέρες όπως τη Χέιλι Μπίμπερ, την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τη Μάντι Μουρ.

Ζευγάρι με ηθοποιό του Vampire Diaries
Η Ινές ντε Ραμόν έκανε επίσημη τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, τον ηθοποιό της σειράς Vampire Diaries, Πολ Γουέσλεϊ, το καλοκαίρι του 2018. Συγκεκριμένα, ο Γουέσλεϊ δημοσίευσε μια φωτογραφία τους όπου ήταν καλεσμένοι σε έναν γάμο στο Μοντάκ της Νέας Υόρκης, σηματοδοτώντας έτσι το ντεμπούτο του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελικά, παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά, με τις πρώτες φήμες για το γάμο τους να κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο, όταν εθεάθησαν να φορούν ταιριαστές βέρες. Την είδηση φαίνεται πως επιβεβαίωσε η συμπρωταγωνίστρια στη σειρά του Γουέσλεϊ, Νίνα Ντομπρέβ, σε ένα podcast, αποκαλώντας την Ινές σύζυγο του ηθοποιού.

Έναν χρόνο αργότερα, η Ινές δημοσίευσε στο Instagram μια αναδρομική φωτογραφία από το γάμο της για να γιορτάσει την επέτειό τους. Στο στιγμιότυπο, η Ντε Ραμόν φορά λευκό νυφικό, ενώ το ζευγάρι ανταλλάσσει φιλιά σε μια παραλία.

Μιλάει πολλές γλώσσες
Η Ντε Ραμόν βάζει λεζάντες στα γαλλικά στις περισσότερες αναρτήσεις της στο Instagram, ειδικά σε φωτογραφίες από την ενηλικίωσή της. Μιλάει επίσης άριστα αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Χώρισαν πριν από μερικούς μήνες
Υστερα από τρία χρόνια γάμου, περίπου, η Ινές ντε Ραμόν και ο Πολ Γουέσλεϊ χώρισαν αθόρυβα, τον Σεπτέμβριο του 2022.