Όταν ο Μπακογιάννης μάλωσε την Μενεγάκη…

Μια ξεχωριστή συνέντευξη έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο πώς είχαν γνωριστεί.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για την καθημερινότητά του, τη ζωή εντός και εκτός πολιτικής, τη σχέση του με την οικογένειά του αλλά και την πρώτη φορά που συστήθηκαν.

Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε όταν γνώρισε τον Κώστα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι «όταν τον πρωτογνώρισα, λοιπόν, επειδή εγώ δεν έχω πολλές επαφές με ανθρώπους, έως καθόλου θα έλεγα, που είναι στο χώρο της πολιτικής και ευρύτερα… Τότε με είχες μαλώσει, Κώστα μου, μου είχες πει ότι ”εγώ δεν είμαι στην πολιτική ζωή”, κάπως μου τα ξεχώρισες».
«Ναι, τα βλέπω διαφορετικά», της απάντησε ο κ. Μπακογιάννης, με την Ελένη να του λέει «μου άρεσε όπως μου τα είπες, δεν το κατάλαβα πολύ καλά τότε, όπως μου τα ξεχώρισες. Αλλά με κέρδισες γιατί ήσουν ”κανονικός”, απλός, προσεγγίσιμος».

«Η Σία είναι συγκλονιστική ως μητέρα»
Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύζυγό του Σία Κοσιώνη λέγοντας, «Η Σία είναι συγκλονιστική ως μητέρα» και στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της συζύγου του με την μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη και την πρώτη τους γνωριμία.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Το αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ»
Όσο για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε, «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε. Το αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».

«Εγώ δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά, αλλά παίρνω πολύ σοβαρά τη δουλειά μου. Γενικά προσπαθώ να μη γίνω αυτό που κοροϊδεύω, δηλαδή τη σοβαροφάνεια, που με τη σειρά της κάτι κρύβει από πίσω, συνήθως την αλαζονεία, λίγο την αίσθηση ότι τα κάνω όλα τέλεια», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Πολύ συχνά χάνω το χιούμορ μου πια», παραδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε ότι ζορίζεται όταν προκύπτουν ζητήματα προσωπικής φύσεως. Μάλιστα παραδέχθηκε «είναι πιο δύσκολο να είσαι καλός πατέρας, παρά καλός δήμαρχος».