Επικό βίντεο: Ο Κουτσούμπας εύχεται για τα 10 χρόνια του Luben: «Μη γίνετε Παπαρατσένκο, αλλά… αυτοί είστε»

Για την επέτειο των 10 χρόνων του γνωστού σατιρικού σάιτ Luben μίλησε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και έδωσε μερικές… ιδιαίτερες ευχές.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε το Luben, ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναρωτιέται… «πότε άνοιξε αυτό το κανάλι;» και δίνει ευχές, χρησιμοποιώντας γνωστές ατάκες του, τις οποίες έχει χρησιμοποιήσει συχνά το γνωστό σάιτ στα χιουμοριστικά βίντεό του. Οι φράσεις του Κουτσούμπα από τη Βουλή κυρίως, όπως ο… Παπαρατσένκο και το «αλλά.. αυτοί είστε» έχουν τροφοδοτήσει τα βίντεο που ανεβάζει το Luben και γίνονται viral εν ριπή οφθαλμού.

Έτσι το χιουμοριστικό κανάλι έκανε την επιλογή να καλέσει για ευχές τον… σταρ του καναλιού.

Δείτε το ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα:

«Συνεχίστε στον ίδιο δρόμο, να μην γίνετε ποτέ… Παπαρατσένκο», εύχεται ο Δημήτρης Κουτσούμπας και λέει πως, στο μέλλον, είναι σίγουρος ότι θα υπάρξει πολύ υλικό για τα βίντεο του καναλιού. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καταλήγει: «Δεν περίμενα να με καλέσετε στα 10 χρόνια για να σας ευχηθώ, αλλά… (στο σημείο αυτό ακούγονται φωνές: «Όχι, όχι κύριε γενικέ, μην το πείτε, αυτό θέλουν») ωστόσο ο Κουτσούμπας συνεχίζει ακάθεκτος: «Αυτοί είστε!».

Στο βίντεο μιλούν και δίνουν… ιδιαίτερες ευχές δεκάδες ακόμη που αποτέλεσαν υλικό έμπνευσης για το Luben: Από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μέχρι τη Δήμητρα Κατσαφάδου και από τον Στέφανο Τσιτσιπά ως την Ζέτα Μακρυπούλια και την Βίκυ Καγιά.