Διήμερη περιοδεία στη Νότια Εύβοια από τη Σοφία Νικολάου

Περιοχές της νότιας Εύβοιας, και συγκεκριμένα του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, επισκέφτηκε την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου η Σοφία Νικολάου.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Εύβοιας, έκανε περιοδεία στις εξής περιοχές: Αυλωνάρι, Δάφνη, Λοφίσκο, Άγιο Γεώργιο, Αχλαδερή, Νεοχώρι, Οκτωνιά, Οριό, Πυργί, Ωρολόγιο, Αμάρυνθο, Αλιβέρι, Λάτα, Μηλάκι, Γαβαλά, Άγιο Λουκά και τον Άγιο Ιωάννη.

Η κ. Νικολάου μίλησε με κατοίκους και τοπικούς επιχειρηματίες και συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν. Η υποψήφια βουλευτής κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στον ανοικτό διάλογο που οργανώνει η ίδια σε όλη την Εύβοια.

Συγκεκριμένα, την επόμενη Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο καφέ «Μωσαϊκό» ,στο Αλιβέρι, η κ. Νικολάου οργανώνει ανοικτή εκδήλωση για να μιλήσουν οι Ευβοιώτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή αλλά και όλη η Εύβοια.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, έχει οργανώσει δύο ακόμη επιτυχημένες συγκεντρώσεις για τους πολίτες, στη Χαλκίδα και την Ιστιαία.