Τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε διασωληνωθεί με κορωνοϊό

Κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου, αφού είχε μολυνθεί από κορωνοϊό.

Το κοριτσάκι, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, μετά από επιπλοκές στην υγεία του αφού κόλλησε covid-19 και διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ.

Το κοριτσάκι κόλλησε, σύμφωνα με το loutrakiblog, κορωνοϊό από τη μητέρα του και δύο ημέρες αργότερα οδηγήθηκε εσπευσμένα από τον πατέρα του στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματικά μάχη να το κρατήσουν στη ζωή επί τρεις ώρες.

Το κοριτσάκι διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» των Αθηνών, όπου νοσηλεύθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας, αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα του παιδιού που έχασε τη ζωή του στην Κόρινθο από κορωνοϊό

«Η καρδούλα του όσο αντέξει, ταλαιπωρείται, είναι δυνατή, το παλεύουμε», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα, όσο το παιδάκι νοσηλευόταν.

Ο πατέρας του μικρού παιδιού είχε πει: «Το κορίτσι από τον κορωνοϊό έχει φλεγμονή στο κρανίο της και δεν είναι ούτε στο αριστερό, ούτε στο δεξί ημισφαίριο που μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω, αλλά στον κεντρικό άξονα του κεφαλιού, το οποίο παραλύει όλο το νευρικό σύστημα. Η καρδούλα του όσο αντέξει, ταλαιπωριέται, είναι δυνατή, το παλεύουμε».