Ο… «Δονητής» Ευάγγελος Αντώναρος- Εγκέλαδος

Το… ανέκδοτο «Ευάγγελος Αντώναρος» αξιοποιούν δεόντως οι προσκείμενοι προς το ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφοι, κολλώντας κάθε φορά στις υπερφίαλες δηλώσεις του στα κοινωνικά δίκτυα και ότι υπήρξε «κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή». Πράγματι υπήρξε δίπλα στον τότε Πρωθυπουργό με αυτή την ιδιότητα, αλλά εκ του αποτελέσματος φάνηκε πόσο επιτυχής ήταν η επιλογή. Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, ή ενδιαφέρει μόνο κάποιους «ξέμπαρκους» που ψάχνουν μπας και «μπαρκάρουν» με το ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται μαζί του αξιολογούν σοβαρά τις «αινιγματικές» αναρτήσεις που κάνει και προβλέπει ότι μετά τις γιορτές θα έχουμε… «πολιτικό σεισμό». Το αστείο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο πρώην εκπρόσωπος πέραν της πρόγνωσης έχει πληροφορίες ότι ο «πολιτικός σεισμός» θα έχει «πολλές και δυνατές δονήσεις». Είναι προφανές
ότι όσοι είχαν εμπιστευθεί στον Αντώναρο την εκπροσώπηση της κυβέρνησης Καραμανλή γνώριζαν ότι μαζί με εκπρόσωπο έπαιρναν και Αστεροσκοπείο.

Διότι ο Ευάγγελος Αντώναρος- Εγκέλαδος αποδεικνύεται ότι έχει το χάρισμα να αφουγκράζεται τη… γη να τρέμει και σπεύδει να μας προειδοποιήσει περί του επικείμενου σεισμού ως νέος Βαρώτσος. Αφήστε που ήδη δονούμεθα από τα ρίχτερ ανοησίας που συνταράσσουν το πολιτικό σκηνικό. Το βέβαιο πάντως είναι ότι στο μυαλό του Αντώναρου υπάρχει βαθύ ρήγμα, τόσο βαθύ ώστε οφείλει η Πολιτική Προστασία να είναι σε ετοιμότητα. Μεταξύ μας τι τραβάει και αυτός ο Τσίπρας, που προκειμένου να επανέλθει μαζεύει όλα τα… πρώην «ανέκδοτα».