Survivor All Star: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο – Πιάστηκαν στα χέρια από το πρώτο επεισόδιο

Τι συνέβη;

Ακόμη δεν έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor All Star και άρχισαν τα προβλήματα. Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ήδη οι πρώτες εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους είναι γεγονός.

Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες των 13 και το πρώτο επεισόδιο έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας»..

Μάλιστα, με το «καλησπέρα» έχουν δημιουργηθεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Συγκεκριμένα, ήρθαν σε διαμάχη αλλά δεν έχει γνωστό αν η αψιμαχία πραγματοποιήθηκε μεταξύ δύο ανδρών, δύο γυναικών ή μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Αμέσως το πάνελ της εκπομπής έκανε προβλέψεις για το ποιοι μπορεί να συμμετέχουν σε αυτόν τον διαπληκτισμό, αλλά ο ρεπόρτερ δεν έκανε κάποια αποκάλυψη σχετικά με το θέμα.

 Άρχισαν να κλέβουν

Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού», ορισμένοι Survivors άρχισαν ήδη να κλέβουν, φέρνοντας χρήματα στην παραλία, για να «δωροδοκήσουν» τους ντόπιους, με τους ανθρώπους της παραγωγής να είναι alert, ώστε να εμποδίσουν τέτοια φαινόμενα.Την ίδια ώρα, «καμπάνα» φαίνεται πως έριξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αρχικά, ο γνωστός γυμναστής προχώρησε σε μια ανάρτηση, όπου τρώει το τελευταίο του burger, μια ενέργεια που δημιούργησε αναστάτωση στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Από την άλλη, η δημοσιογράφος ανήρτησε ένα βίντεο, όπου μιλά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, γεγονός που εξόργισε τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος φαίρεται να παρακολουθεί τους παίκτες μέσω Instagram.