Τζόκερ: Αξέχαστη νύχτα για δύο με ένα τρομερό κοντράστ συναισθημάτων

Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ, με δύο δελτία να κερδίζουν στην δεύτερη κατηγορία από 60.995 ευρώ. Πάνω από 6.000.000 ευρώ το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της επόμενης κλήρωσης…

Το τζόκερ μπορεί να τους έδωσε βαθιά οικονομική ανάσα, όμως είναι σίγουρο ότι από το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου του 2023, θα σκέφτονται πόσο κοντά έφτασαν στα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας, χωρίς να καταφέρουν να τα κερδίσουν. Ο λόγος για τους κατόχους των δύο δελτίων που έπιασαν πεντάρι. Κερδίζουν από 60.995 ευρώ, που θα μπουν σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς, μείον τους φόρους.

Στα δύο δελτία δεν είχε συμπληρωθεί ο αριθμός 12 που ήταν αυτός του τζόκερ. Αυτός που βγήκε τελευταίος. Μέχρι εκείνο το σημείο είχαν πέσει μέσα 100%. Έπιασαν όλους τους αριθμούς και αν παρακαλοθούσαν την κλήρωση απευθείας, θα προσεύχονταν να βγει το νούμερο που είχαν ποντάρει.

Τα τυχερά δελτία του τζόκερ στην κλήρωση 2542 κατατέθηκαν σε πρακτορείο της Αμφιάλης το ένα και το δεύτερο από το διαδίκτυο. Κόστισαν 7.50 ευρώ το πρώτο και μόλις 3 ευρώ το δεύτερο. Χρήματα που αποδείχθηκαν αρκετά για να ζήσουν μια αξέχαστη νύχτα.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 08-01-2023 (αριθμός κλήρωσης 2542), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 4, 5, 13, 17, 32 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.