Η Σοφία Νικολάου σε δύο  σημαντικές εκδηλώσεις στη Χαλκίδα

Σε δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις στη Χαλκίδα, παραβρέθηκε χθες, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, η κ. Σοφία Νικολάου.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, αρχικά πήγε στην παρουσίαση του βιβλίου: «A r t h u r L u k i s M a n s e l l – Στα ίχνη ενός Άγγλου υδρογράφου», του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Γ. Δημητούλη. Την πολύ όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας.

Χθες το βράδυ η κ. Νικολάου μετέβη σε γνωστό κατάστημα της Χαλκίδας, σε μια μουσική βραδιά με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης». Μια όμορφη εκδήλωση που ευλόγησε ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, κ. Χρυσόστομος.

Πλήθος κόσμου, φίλοι και υποστηρικτές του Ιδρύματος πήγαν εκεί για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο σπουδαίο έργο που επιτελείται.

Μετά την εκδήλωση η κ. Νικολάου δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά παραβρέθηκα τόσο στην παρουσίαση ενός εξαιρετικού βιβλίου από τον ΟΛΝΕ, όσο και στην ωραία βραδιά που διοργάνωσε το Ίδρυμα ’’Τάσος Γεωργιάδης’’. Στη Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια γίνονται σημαντικά πολιτιστικά και φιλανθρωπικά γεγονότα που όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε».