Κουίζ: Ποιος Περιφερειακός Σύμβουλος «έφαγε πόρτα» στη ΔΕΕΠ και η καρέκλα έμεινε κενή

Είδε φως και μπήκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της συμπολίτευσης, αλλά δεν πρόσεξε (ηθελημένα ή μη) πως το φως ήταν γαλάζιο.
Από την άλλη ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Παναγιώτης Μάλλιος θέλησε να τηρήσει τους τύπους και καλώς έπραξε, αφού η συνεδρίαση ήταν αυστηρώς κομματική, οπότε όσοι δεν αποτελούσαν μέλη της Οργάνωσης δεν είχαν θέση εντός αιθούσης.
Αποτέλεσμα ήταν με ευγένεια ο Πρόεδρος να ζητήσει την αποχώρηση του Περιφερειακού Συμβούλου, ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε τα παράπονά του στον Φάνη Σπανό και ο Περιφερειάρχης να δηλώσει δυσαρεστημένος στον κ.Μάλλιο.
Όμως τί φταίει κι ο Πρόεδρος αν έψαχνε γαλάζια στελέχη του συνδυασμού του ο Φάνης για να στείλει και δεν έβρισκε κανέναν επιπλέον των δύο, που ήταν παρόντες!
Τα ανοίγματα προεκλογικά για συγκρότηση συνδυασμού, αυτά τα αποτελέσματα έχουν όμως, και ο Περιφερειάρχης δεν θα έπρεπε να δυσαρεστείτε. Άλλωστε δικές του επιλογές ήταν.
Εν τέλει οι μόνοι σύμβουλοί του, στους οποίους επετράπη η παραμονή και συμμετοχή στη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ χτες, ήταν ο Βαγγέλης Κούκουζας και ο Κωνσταντίνος Βαρδακώστας, και δίπλα τους…. Κενή καρέκλα!