Οι εργαζόμενοι των Ταχυδρομείων πήραν το μήνυμα: Ψηφίζεις ΠΑΣΚΕ βγαίνει ΣΥΡΙΖΑ!!!

Για να μην γελιέστε και πάει η ψήφος χαμένη. Τα παρασκηνιακά συμφωνηθέντα ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγουν στη λαϊκή ρήση «αλλού τρως και πίνεις, αλλού πας και το δίνεις… και δεν το παίρνεις και χαμπάρι»!
Το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέθεσε στον στενό συνεργάτη του Γιώργο Βασιλόπουλο τον τέως Πρόεδρο της ΠΟΣΤ, τον Τομέα Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ, με κύρια αρμοδιότητα των συντονισμό των ΠΑΣΚΕ όλων των χώρων εργασίας, δεν θα είχε μεγάλη πολιτική σημασία αν δεν υπήρχε από πίσω η δικομματική συμφωνία με ΣΥΡΙΖΑ.
Ηλίου φαεινότερο, αφού μόλις έλαβε την εντολή ο Βασιλόπουλος, την υλοποίησε άμεσα στο χώρο των Ταχυδρομείων, όπου σημειωτέων ακόμη την ελέγχει πλήρως η ΠΑΣΚΕ.
Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η ΠΑΣΚΕ έχει για δεκαετίες την απόλυτη πλειοψηφία στην Ομοσπονδία της ΠΟΣΤ, χωρίς να χάσει εκλογές, χωρίς να χάσει την πλειοψηφία, χωρίς να έχει γίνει Συνέδριο, προχώρησε σε κοινό προεδρείο με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα ψιθυρίζεται πως οι δύο παρατάξεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχουν σε κοινό ψηφοδέλτιο και στην θέση του Προέδρου έχει προαποφασιστεί ότι θα επιλεγεί στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Φυσικά η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ, ΔΑΚ Ταχυδρομείων, καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις και οι εργαζόμενοι των ταχυδρομείων πλέον έχουν πάρει το μήνυμα: Ψηφίζεις ΠΑΣΚΕ βγαίνει ΣΥΡΙΖΑ!!!