Η «βόλτα» του Μητσοτάκη στην Ξάνθη και οι…selfies με μικρούς και μεγάλους

Σε μίνι απολογισμό του έργου της κυβέρνησης στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή σε σχέση με το 2019 και προστατεύει τα σύνορά της, προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από Καβάλα και Ξάνθη, τις πόλεις τις οποίες επισκέφθηκε στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του για την παρουσίαση του σχεδίου για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη του 2030.

Το μήνυμα Μητσοτάκη

«Παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ως χώρα μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και σας πω ότι αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε τα κάναμε. Σας είπαμε ότι θα μειώσουμε τους φόρους και τους μειώσαμε. Σας είπαμε ότι θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και τις δημιουργήσαμε. Σας είπαμε ότι θα μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα μεγάλο εργοτάξιο με μικρά, μεσαία και μεγάλα έργα και το κάνουμε.

Αλλά κυρίως σας είπαμε ότι θα έχουμε μία μεγάλη και ισχυρή πατρίδα, η οποία θα προστατεύει τα σύνορά της και θα κοιτάει με αυτοπεποίθηση το μέλλον και το κάναμε. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή από ό,τι ήταν το 2019 και εσείς εδώ, στη Θράκη, γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο πόσες μεγάλες προκλήσεις κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε», σημείωσε ο Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος σε πολίτες που τον υποδέχτηκαν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Η βόλτα στην Ξάνθη και οι… selfies

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε και σε μια σύντομη βόλτα στην αγορά της πόλης, όπου τον υποδέχθηκαν με χαρά και χαμόγελα μικροί και μεγάλοι, με αρκετούς από αυτούς να μην διστάζουν να ζητήσουν μία φωτογραφία ως ανάμνηση από τον Πρωθυπουργό.

Δείτε φωτογραφίες: