Στέλιος Καρβελάς – Η δυνατή έκπληξη των εκλογών

Δυναμικά έχει μπει στη μάχη των εθνικών εκλογών ο Στέλιος Καρβελάς και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει την έκπληξη στην Εύβοια.
Ο κύκλος των υποστηρικτών του καθημερινά διευρύνεται όσο περισσότερο γνωρίζουν τον χαρακτήρα του οι συμπολίτες του, με τον ίδιο να εντείνει κι άλλο τους ρυθμούς του αγώνα, περιοδεύοντας ανά το νομό και έχοντας επαφές με φίλους και κοινωνικές ομάδες.
Την Τετάρτη μετά το τέλος της διευρυμένης συνεδρίασης της ΔΕΕΠ, ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε με καλή παρέα σε στέκι στα πέριξ της Χαλκίδας και σε μια χαλαρή βραδιά, συζήτησαν τα συμπεράσματα της συνεδρίασης. Ο Στέλιος Καρβελάς βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους φίλους του και παριστάμενους τα σχέδια και το πρόγραμμά του τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, εφόσον εκλεγεί.
Στην παρέα του υποψήφιου βουλευτή ήταν ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων Μιχάλης Καλαβρής, ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Ρουσόδημος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ.Άννας Βασίλης Στάμου, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Πριόνας, ο γραμματέας Δημήτρης Κορέλης, καθώς και το μέλος της ΔΕΕΠ Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο Γιάννης Λαλανίτης, η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του κ.Καρβελά Βάσω Ευαγγελοκώστα και πολλοί κομματικοί του φίλοι.