Οι 4 τροφές που θα σε χορτάσουν αν τις προσθέσεις στη σαλάτα σου

Η δουλειά μας τρώει πολλές ώρες μέσα στην ημέρα και αυτό δεν μας αφήνει χρόνο να ετοιμάσουμε ένα πρέπον γεύμα. Αυτό που έχουμε χρόνο να κάνουμε για να μην μείνουμε νηστικοί, είναι ίσως μια σαλάτα, η οποία είναι η καλύτερη γρήγορη λύση σίγουρα ποιοτικά.

Αλλά πόση ενέργεια θα πάρουμε και για πόσο; Μπορεί μια σαλάτα να μας κρατήσει χορτάτους ώστε να μην φάμε πολύ το βράδυ; Τα συνηθισμένα συστατικά της σαλάτας, όπως οι ντομάτες, το μαρούλι ή οι πιπεριές δεν μπορούν να μας κρατήσουν για πολλή ώρα. Υπάρχουν ωστόσο τέσσερις τροφές που αν τις προσθέσεις, μπορούν να σε γεμίσουν με ενέργεια μέχρι το βράδυ.

Ξηροί καρποί

Μια κουταλιά αρκεί. Μπορείτε να επιλέξετε τους ηλιόσπορους που έχουν μόλις 46 θερμίδες και συγχρόνως θα κάνουν την γεύση της σαλάτας πιο ενδιαφέρουσα.

Αβοκάντο

Ένα τέταρτο αβοκάντο περιέχει μόλις 57 θερμίδες, είναι πιο χορταστικό και θα αλλάξει την υφή της σαλάτας σου.

Φρούτα

Γεμίστε μια κούπα κατά 1/4 με φρούτα, όπως φράουλες ή μήλα, και όχι μόνο η σαλάτα θα νοστιμίσει αλλά θα μειωθεί και η επιθυμία για γλυκό.

Κινόα

1/4 της κούπας και εδώ, που θα σε γεμίσουν με μια αίσθηση κορεσμού, ενώ οι θερμίδες είναι μόλις 56 και οι υδατάνθρακες μόλις 9,9 γραμμάρια.