Μάς πήρε 135.000 ευρώ για να πουλήσει ελπίδα στο παιδί μου που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας», λέει μητέρα θύματος του «ψευτογιατρού

Η μητέρα ενός θύματος του «ψευτογιατρού» μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην απάτη που έστησε ο 53χρονος φυσιοθεραπευτής σε βάρος του παιδιού της που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα, λοιπόν «το παιδί μου πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Κάποια κυρία, η οποία ισχυρίστηκε ότι έπασχε από την ίδια νόσο, σύστησε αυτόν τον γιατρό.

Ήρθε στο σπίτι μας, εμφανίστηκε ως νευρολόγος και μας σύστησε να πάμε στη Γερμανία να κάνουμε κάποιες ειδικές εξετάσεις. Πήγαμε όντως στη Γερμανία, κάναμε τις εξετάσεις.

Είπε ότι θα μας δώσει κάποια πεπτίδια προκειμένου να προετοιμάσει τον οργανισμό για τα βλαστοκύτταρα.

Κάναμε την πρώτη δόση βλαστοκυττάρων τρεις μήνες μετά αλλά καμία διαφορά δεν υπήρξε. Εκτός αυτού, το παιδί άρχισε να παρουσιάζει αδυναμία. Τότε μας είπε ότι θα ήταν καλό το παιδί να σταματήσει το κέντρο που πήγαινε και έκανε αποκατάσταση και να κάνει φυσιοθεραπεία στο σπίτι.

Ήρθε η φυσιοθεραπεύτρια στο σπίτι, τον ρώτησε αν θα κάνει κάτι παραπάνω. Το μόνο που της είπε ήταν έχεις δει να γίνεται καλά άνθρωπος που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας; Η κοπέλα απάντησε όχι, και εκείνος της είπε τώρα θα δεις να γίνεται.

Όσο περνούσε ο καιρός, το παιδί χειροτέρευε και άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Στο παιδί δημιουργούσε συνεχώς αμφιβολίες λόγω του ότι έλειπα στη δουλειά μου και δεν ήμουν συνεχώς μαζί Του έλεγε ότι η μητέρα σου θα σου σταματήσει τη θεραπεία και θα μείνεις έτσι. Και του σταμάτησε και τη συμβατική θεραπεία. Μας πήρε 135.000 ευρώ».