Τα τελευταία λόγια του Θεοφάνη Σπανού στη Βάκα πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους

Δείχνοντας πολιτικό ήθος και ωριμότητα, ο Θεοφάνης Σπανός ανακοίνωσε και δημόσια την ανεξαρτητοποίησή του απο το συνδυασμό της Έλενας Βάκα, με μια λητή μεν ηχηρή δε για τη δήμαρχο δήλωσή του.

Όπως μας είχε συνηθίσει όλη τη διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος, χωρίς φωνασκίες και πολιτικάντικα τερτίπια, παρέδωσε τον τίτλο και αποχώρησε απο την παράταξη της Έλενας Βάκα, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνει τις διαρροές…

Ολόκληρη η δήλωση του Θεοφάνη Σπανού:

Να ενημερώσω και τους διαδικτυακούς μου φίλους ότι εδώ και 18 μέρες έχω παραιτηθεί από αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης και είμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Θεωρώ ότι έκανα τη καλύτερη δυνατή προσπάθεια με βάση τα μέσα που μου δόθηκαν και τη γενικότερη συνεργασία . Από κάτω ακολουθεί το κείμενο παραίτησης μου το οποίο και θα διαβαστεί όπως είθισται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Κυρία Δήμαρχε
Κυρία Πρόεδρε
Σας ανακοινώνω τη παραίτησή μου από αντιδήμαρχος και την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη “Αλλάζουμε “. Δύο χρόνια και κάτι ως αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα με βάση τα λίγα μέσα που μου δόθηκαν . Έγινε σημαντικό έργο στο κομμάτι της δια βίου μάθησης ενώ φτιάξαμε θεσμούς, όπως το Συμβούλιο Εφήβων που θεωρώ πως με τη κατάλληλη στήριξη θα παραμείνουν και θα προσφέρουν στη νέα γενιά και στο λαό της πόλης και των κοινοτήτων μας . Υπάρχουν πράγματα να γίνουν ακόμα, αλλά θα το θεωρούσα ανέντιμο να μείνω μέχρι το τέλος της θητείας μου από τη στιγμή που πήρα την απόφαση μου.
Δυστυχώς η συνεργασία μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και για αυτό αποχωρώ . Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να συμμετέχω στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.