Τί άσσο κρύβει στο μανίκι ο Καθαροσπόρης; Έρχονται αποκαλύψεις!

Και εκεί που νόμιζαν κάποιοι πως ησύχασαν από τον πονοκέφαλο που λέγεται Καθαροσπόρης, έρχεται σαν εγκέλαδος και ξαναχτυπά. Γιατί ο Βασίλης ξέρει. Και στα πολιτικά – εκλογικά είναι μανούλα.
Μπορεί να τηρούσε σιγή ιχθύος δημόσια και να άφηνε τις φήμες να κυκλοφορούν, που ήθελαν είτε να συνεργάζεται με άλλον υποψήφιο δήμαρχο, είτε να αποχωρεί από την εκλογική κούρσα, όμως φαίνεται πως ετοίμαζε γοργά και προσεκτικά την κίνηση ΜΑΤ, εκεί που κανείς δεν το περίμενε, χρονικά τουλάχιστον.
Με μια δήλωση όλο νόημα, ο Βασίλης Καθαροσπόρης ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων και όλα δείχνουν ότι κρύβει άσσο στο μανίκι και οι αποκαλύψεις που θα προσδώσουν ξεχωριστή δυναμική στην κάθοδό του, έρχονται.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Λύση Τώρα» κάνει λόγο για «φτιαχτά» παρασκήνια και λόγια του αέρα, ξεκαθαρίζοντας πως οι οπισθοχωρήσεις δεν είναι στον χαρακτήρα του. Και επειδή ο Βασίλης δεν είναι απ’ αυτούς που μασάνε τα λόγια τους, όλοι πλέον είναι σε κατάσταση αναμονής για το τί έπεται από πλευράς του. Άραγε θα μιλήσει με ονόματα και χωρίς αστερίσκους;
Πάντως οι κοινωνικές εμφανίσεις του με στενούς πιστούς συνεργάτες του έχουν πυκνώσει και πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκρότηση ψηφοδελτίου προχωράει με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς. Άλλωστε η μαγιά υπάρχει και προστίθενται και νέα πρόσωπα.
Ολόκληρη η δήλωση του Βασίλη Καθαροσπόρη για την υποψηφιότητά του είναι:
Τα λόγια του αέρα, οι φήμες και τα “φτιαχτά” παρασκήνια διαρκούν όσο και μια οφθαλμαπάτη. Οι οπισθοχωρήσεις δεν ήταν και δεν είναι του χαρακτήρα μας, δεν ταιριάζουν στη νοοτροπία μας. Συνεχίζουμε, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε, με διαρκή διάλογο και επαφή με την κοινωνία. Χωρίς αστερίσκους. Κάθε κίνηση προς όφελος του τόπου μας, γιατί η πολιτική γίνεται από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους και την πόλη.