Νέα ήθη – Ο Δήμος στην προεκλογική υπηρεσία του συνδυασμού της Ελ.Βάκα. Το Γραφείο Τύπου του Δήμου ενημερώνει για τις πίτες του «Αλλάζουμε»!

Κανένα μέτρο πλέον στον τρόπο διοίκησης της Έλενας Βάκα, που πλέον δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιούν το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χαλκιδέων, προκειμένου να ενημερώσουν για τις προεκλογικές φιέστες του συνδυασμού της υποψήφιας «Αλλάζουμε».
Αποφάσισε η Έλενα Βάκα να κόψει πίτα για τα μέλη του συνδυασμού της και να προσπαθήσει να συσφίξει σχέσεις μαζί τους, μετά από τόσα χρόνια που τους είχε στα αζήτητα τους περισσότερους, παρά τη διάθεση των ίδιων και τις δυνατότητες τους για αξιοποίηση και δουλειά, αφού είχε περιοριστεί σε έναν στενό κύκλο συνεργατών των τριών το πολύ τεσσάρων προσώπων.
Την εκδήλωση της κοπής πίτας του συνδυασμού της κ.Βάκα λοιπόν, την ενημερωθήκαμε από δελτίο τύπου που φέρει την υπογραφή του Γραφείου Τύπου του Δήμου Χαλκιδέων!
Λίγο αργά κατάλαβαν τη γκάφα και έσπευσαν να το ξαναστείλουν και από email της ίδιας της υποψήφιας και επικεφαλής του συνδυασμού.