Το μετέωρο βήμα της Άννας στον Δήμο Χαλκιδέων!

Δίνουν και παίρνουν τα πολιτικά πηγαδάκια τις τελευταίες μέρες να μιλούν για νέα υποψηφιότητα στο Δήμο Χαλκιδέων.

Και τα τηλέφωνα σε γνωστούς της για να συμμετέχουν στο δημοτικό ψηφοδέλτιο που θέλει να φτιάξει, επιβεβαιώνουν πως κάποιος της φύτεψε την ιδέα στο μυαλό και γλυκάθηκε μαζί της.

Όμως οι αυτοδιοικητικές εκλογές και πολύ περισσότερο η διοίκηση του Δήμου δεν είναι παραμύθι και σίγουρα πριγκίπισσες δεν ζουν καλά, ούτε οι υπόλοιποι καλύτερα, σε κάστρα και βασίλεια.

Και φυσικά ο λόγος αφορά γυναικεία παρουσία και δεν είναι άλλη από την Άννα Παππά, γνωστή αρχιτέκτονα μηχανικό, που στις προηγούμενες εθνικές εκλογές δοκίμασε την τύχη της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια, όχι με μεγάλη επιτυχία.

Η αλήθεια είναι πως το όνομά της έπαιξε αρκετά τον τελευταίο καιρό και κάποιες εμφανίσεις της πυροδότησαν σενάρια για εμπλοκή της στις περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφια του Κώστα Μαρκόπουλου, με τον οποίο προσφάτως βρέθηκε να τα λένε σε πολύ φιλικό κλίμα.

Αλλά εν τω μεταξύ η Άννα το πήρε ζεστά και σκέφτεται σοβαρά να διεκδικήσει το Δήμο Χαλκιδέων.

Επειδή όμως οι προθέσεις της μπορεί να είναι αγνές, αλλά οι λύκοι παραμονεύουν, καλό είναι να σκεφτεί καλά, ποιοι την ωθούν σε μια περιπέτεια που δεν αρκεί το ωραίο χαμόγελο και η διάθεση για να πετύχεις. Τα λιβάδια που της έταξαν πως θα περπατήσει, έχουν αγκάθια και κρίμα να «καεί», ενώ έχει τις περγαμηνές για άλλους ρόλους και θέσεις.