Survivor All Star: Για 3η φορά ο Κρις Σταμούλης στον τάκο

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Η 6η εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με ακόμα μια ήττα των Μαχητών που συνεχίζουν να τα βρίσκουν σκούρα απέναντι στους Διάσημους και τον Κρις Σταμούλη στον τάκο για 3η φορά.

Το επεισόδιο την Κυριακή το βράδυ βρήκε στον Άγιο Δομίνικο τους Μπλε να σχολιάζουν την αποχώρηση του συμπαίκτη τους Σώζωντα Παλαίστρου Χάρου, ο οποίος κατάφερε στις δυο εβδομάδες παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να… κερδίζει τον χαρακτηρισμό «γρουσούζης».

Αν και κάποιοι από τους συμπαίκτες του προσπάθησαν να θυμηθούν και να ανασύρουν τα καλά στοιχεία του 44χρονου προπονητή χόκεϊ επί χόρτου, ήρθε ο Κωνσταντίνος Βασάλος να τους «ακυρώσει».

«Το πρωί, που σηκωθήκαμε, κάναμε μια συζήτηση άκρως αστεία. «Θα μας λείψει αυτό» και «ναι, ήταν ένας καλός άνθρωπος». Εντάξει, ο άνθρωπος δεν πέθανε ούτε και έχει κάνει τίποτα σε εμένα αλλά να λέμε αλήθειες εδώ πέρα. Να λέμε ότι θα μου λείψει εκείνο και όταν ήταν εδώ πέρα λέγαμε μακάρι να φύγει και να τον ψηφίσουμε, δηλαδή δεν το καταλαβαίνω. Μπορεί να είμαι ωμός, να είμαι κυνικός αλλά έκανε πάρα πολύ καλό στην ομάδα αυτή η αποχώρηση».

«Ήρθε, φέραμε μια νίκη στις δύο ομάδες και… έφυγε η γκαντεμιά! Εγώ κάλτσα τον θεωρούσα! Δεν πήραμε τίποτα με τον Σώζοντα οπότε, για μένα, καλώς και έφυγε» συμπλήρωσε ο 33χρονος γυμναστής.

Με τη σειρά της, η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είχε κάκιστες σχέσεις από το παλαιότερο Survivor μαζί του, πιστεύει ότι τώρα που έφυγε ο Χάρος επέστρεψε η ηρεμία στην ομάδα.

«Από τότε που ήρθε ο Σώζων στην ομάδα, ο Τάκης έγινε πιο έντονος και επειδή δημιουργήθηκε και όλο αυτό το κακό κλίμα, είχαμε αρχίσει να θεωρούμε ότι δεν είναι πλέον πρόβλημα ο Τάκης αλλά ο Σώζων. Σήμερα και ο Τάκης είναι ήρεμος και εμείς είμαστε ήρεμοι».

Στην κόκκινη καλύβα κάποιοι παίκτες τα είχαν με τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Γιώργος Κόρομι αναφέρθηκε στην «παρέα» που αποτελείται από τους Σπύρος, Κώστα, Στάθη, Αφροδίτη και Νίκο και στα όσα ανέφερε στο συμβούλιο ο Μαρτίκας για τον Παπαδόπουλο. Ο Κόρο πιστεύει ότι ο 45χρονος φαρμακοποιός είχε σχέδιο που είχε να κάνει με τους αντιπάλους που θα επιλέγει στα αγωνίσματα. Σε μια «παρέα» που δημιουργήθηκε για λόγους στρατηγικής που γρήγορα χάλασε έκανε λόγο ο Σάκης Κατσούλης, ενώ το ίδιο πιστεύει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Με τον Μαρτίκα τα είχε τόσο ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος τον θεωρούσε και φίλο, όσο και ο Νίκος Μπάρτζης που εκνευρίστηκε με τον… κολλητό του στο παιχνίδι. «Έχει χάσει την αυτογνωσία που είχε», θεωρεί ο 28χρονος αγρότης για τον 45χρονο φαρμακοποιό.

Οι δυο ομάδες για να κάνουν… οικονομία στις προμήθειες που έχουν να λαμβάνουν κάθε εβδομάδα συνέχισαν να αναζητούν την τροφή τους στη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου, με την Ρία Κολοβού να κάνει αγιασμό στους μπλε για καλή ψαριά, που όμως δεν έδειξε να φέρνει αποτελέσματα.

Την ίδια τύχη στο ψάρεμα είχαν και οι Κόκκινοι που τελικά το έριξαν στο ρύζι.

Στα ευχάριστα για τους μπλε ήταν η επιστροφή στην καλύβα της Μελίνας Μεταξά, η οποία όμως συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

«Γύρισα από την κλινική σήμερα στην ωραία μας παραλία. Είχα πάρα πολλή αγωνία για να δω αν θα ήταν όλη η ομάδα εδώ. Πρώτο είδα τον Χρήστο που μου ανακοίνωσε ότι ο φίλος του, ο Σώζων αποχώρησε και η αλήθεια είναι πως θα έφευγε ένας κόκκινος και θα ήμασταν όλοι εδώ» πρόδωσε, αρχικά, η παίκτρια των Μαχητών.

Συναντώντας στη συνέχεια την υπόλοιπη μπλε ομάδα, η Μελίνα Μεταξά εξήγησε όσα της είπαν οι γιατροί στον Άγιο Δομίνικο. «Έχω μια πολύ μικρή κήλη, η οποία με το χτύπημα που έφαγα στο αγώνισμα και τη λιποθυμία μετά προκάλεσε διάσειση και δημιουργήθηκε μια μικρή φλεγμονή την οποία και θα κοιτάξουμε. Θα πρέπει να φοράω αυτό το καλλιτεχνικό κολάρο».

«Ευελπιστώ να είναι καλά, αν και μου είπε ότι η γιατρός της είπε πως θα πρέπει να κάτσει για τρεις εβδομάδες έξω. Και θα το πάρει πάνω της και θα παίξει αύριο, μεθαύριο. Δεν ξέρω τώρα τι έχει γίνει. Θα δείξει η πορεία τι θα γίνει με την Μελίνα. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλα, είτε είναι για τους αγώνες είτε είναι για την συμβίωση είτε είναι για την ψυχολογία της» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στο μεταξύ οι μπλε φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» στον επόμενο παίκτη που θέλουν να διώξουν από την ομάδα τους. Η Στέλλα Ανδρεάδου αποκάλυψε στην κάμερα ότι ένας συμπαίκτης της λείπει όλη την ημέρα από την παραλία και όλο τον χάνουν, ενώ δεν βοηθάει καθόλου και στις δουλειές.

«Κάποιοι παίκτες δεν ήταν στην καλύβα, ως συνήθως, αναφέρομαι στον Κρις, ο οποίος λείπει συνεχώς. Έρχεται μόνο για να φάει. Άντε να μαζέψει κανένα ξύλο για να δικαιολογηθεί και να πει ότι έκανε κάτι. Ο Χρήστος δεν είναι πουθενά.

Είναι ο μόνος που δεν κάνει τίποτα και είναι όλη μέρα αραλίκι. Του λέμε να κάνει κάτι και λέει “μόλις ξάπλωσα, φέρε μου το κουτάλι”. Δεν είμαστε εδώ πέρα babysitter σου, δεν είμαστε εδώ για να σε υπηρετούμε», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια των μπλε εξοργισμένη.

Πάντως ο Κρις βοήθησε τον Τάκη Καραγκούνια να καθαρίσει το σπάνιο σαλάχι που έπιασε και τάισε τελικά όλη τη μπλε ομάδα.

Ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος έχει καταφέρει να σταθεί όρθιος για ακόμα μια εβδομάδα παρά το «μαύρισμα» που τρώει στην κάλπη συνεχίζει να έχει ποιητική διάθεση.

Στο στίβο μάχης η ομάδα που εμφανίστηκε ήταν μόνο η Κόκκινη. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να σημειώσει την μεγαλύτερη της νίκη εδώ και ενάμιση μήνα στον Άγιο Δομίνικο αφού κατάφερε να προηγηθεί των Μπλε με 9-0.

Ο Ασημακόπουλος κόντρα στον Μαρτίκα κατάφερε να πάρει τον «παρθενικό» πόντο για τους μπλε, ενώ ο Βασάλος και η Στέλλα μείωσαν σε 9-3 και γλίτωσαν το «κάζο». Δεν απέφυγαν όμως ακόμα μια βαριά ήττα με 10-3 την οποία χάρισε στους Κόκκινους ο Μάριος με αντίπαλο τον Γκότση και… κέρασε πεϊνιρλί τους συμπαίκτες του.

Ακόμα μια ασυλία βάφτηκε κόκκινη και έφερε ξανά γκρίνια στην αντίπαλη ομάδα.

Στο συμβούλιο οι μπλε θέλησαν να δώσουν εξηγήσεις για το τι φταίει και δεν σταυρώνουν νίκη με κάποιους να πιστεύουν ότι είναι ατομικό, κάποιους άλλους να θεωρούν ότι είναι ομαδικό το πρόβλημα και άλλους να στέκονται στο ότι δεν έχουν κάποιον να τους καθοδηγήσει σωστά.

Στην κάλπη οι μπλε… μαύρισαν για 3η φορά τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος έδωσε μάχη με την τραυματία Μελίνα Μεταξά για το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος των Μαχητών για αυτή την εβδομάδα.

Ο Κρις έδειξε να μην συμφωνεί με την απόφαση των συμπαικτών του θεωρώντας πως η Μελίνα είναι πιο αδύναμη από τον ίδιο και είναι και τραυματίας, ενώ μαζί του συμφώνησαν και αρκετοί παίκτες από την Κόκκινη ομάδα.