Αυτά είναι τα χάλια της Χαλκίδας! 10 μέρες χωματόδρομος η Αβάντων!

Μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει, το χάλι παραμένει και σε πολλές των περιπτώσεων χειροτερεύει, στους δρόμους της Χαλκίδας. Ακόμα και οι κεντρικές οδοί θυμίζουν κατσικόδρομους ορεινών χωριών – που και εκεί ακόμα έχει υπάρξει κάποια μέριμνα απο τους υπευθύνους.

Αλλά στο Δήμο της Χαλκίδας, αυτοί που διοικούν αλλού φαίνεται πως κατοικούν, αφού χαμπάρι δεν παίρνουν τί γίνεται στην πόλη τους, φαντάσου στο δήμο περιφερειακά.

Κι αναρωτιέται κανείς πραγματικά, σε άλλον κόσμο ζουν και χαίρονται!

Πάνω απο δέκα μέρες το χάλι που βλέπετε στη φωτογραφία υπάρχει στο πάνω κομμάτι της Αβάντων, απο το ύψος της Ιατρίδου μέχρι την οδό Σαμαρτζή.

Και βέβαια μιλάμε για τον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο στο κέντρο της Χαλκίδας, απ’ όπου μέχρι και η κυρία της αρχής περνά, άρα δεν υπάρχει δικαιολογία “δεν το είδα”!

Κι όμως ήρθαν τα χιόνια, ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο ατύχημα, έλιωσαν τα χιόνια και η κατάσταση παραμένει τραγική και επικίνδυνη για τα διερχόμενα αυτοκίνητα, μηχανάκια κλπ.

Κατά τα λοιπά τα έργα του φυσικού αερίου προχωρούν, στο “διάβα” τους αφήνουν βομβαρδισμένο τοπίο και η δημοτική αρχή “δεν είδα, δεν άκουσα”!

Σε άλλα νέα μοιράζει χρήματα σε συλλόγους, πληρώνοντας νοίκια και ρεύματα, επιδεικνύοντας πολιτιστική ευαισθησία.

Α! ξεχάσαμε, είναι και απόκριες!