Κοπή πίτας ΔΕΕΠ Ευβοίας και ΔΗΜΤΟ Χαλκιδέων.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Ευβοίας και της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας στην αίθουσα κεντρικού καταστήματος εστίασης της παραλίας στην Χαλκίδα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης, ο Υφυπουργός Αρμόδιος για Την Αλιευτική Πολιτική και Βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου, οι Βουλευτές Θανάση Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς. Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής Ευβοίας Σοφία Νικολάου. Ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού/Περιφέρεια Στ. Ελλάδος Ανδρέας Προμπονάς. Οι πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Χαλκιδέων Ιωάννης Μπιλάλης, Διρφίων-Μεσσαπίων Μιχάλης Καλαβρής, Ερέτριας- Αμαρύνθου Χρίστος Διονυσόπουλος, Καρύστου Νίκος Δρακόγιαννης, Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Βογιατζής, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Βασίλης Στάμου, καθώς και φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης αφού πρώτα έκοψε την βασιλόπιτα μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Παναγιώτη Μάλλιο, έδωσε ηχηρά το μήνυμα της ισχυρής διεκδίκησης της αυτοδυναμίας του κόμματος από την πρώτη Κυριακή των βουλευτικών εκλογών.