Διάθεση αίματος για τους τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Διάθεση αίματος για τους τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Η πρωτοφανής σιδηροδρομική τραγωδία στη Λάρισα, είναι φυσικό να έχει ενεργοποιήσει στο έπακρον τις ανθρώπινες ευαισθησίες, τα αισθήματα αλληλεγγύης και την πηγαία διάθεση όλων μας, να σταθούμε δίπλα σε όσους και όσες έχουν τραυματιστεί και χρήζουν νοσηλείας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του τριήμερου εθνικού πένθους το συνδικαλιστικό μας κίνημα δηλώνει «παρών» και διαθέσιμο να συμβάλλει στην εξασφάλιση φιαλών αίματος προς άμεση αξιοποίησή τους από τα εμπλεκόμενα στην περίθαλψη των θυμάτων, νοσοκομεία.

Δεδομένου ότι δεχόμεθα ερωτήματα, για τον καλύτερο συντονισμό, η όποια διάθεση αίματος μέσω των Τραπεζών που λειτουργούν στις 58 Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις, είτε μεμονωμένα από συναδέλφους και συναδέλφισσές μας, παρακαλούμε όπως δηλώνεται στην Ομοσπονδία μας, ώστε να προωθηθούν φιάλες αίματος, όπου ζητηθούν, με σύνδεσμο τον Αντιπρόεδρο Διοικητικών Θεμάτων και Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιο ΝΤΑΒΟΥΡΑ.

Είναι σαφές ότι η Ομοσπονδία προσεγγίζει με τη δέουσα σοβαρότητα τη δύσκολη αυτή κατάσταση, ευχαριστώντας εκ των προτέρων για κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην υλοποίηση μιας αυτονόητης απόφασης έμπρακτης εκδήλωσης συνεισφοράς και αλληλεγγύης.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος