Δυναμική η παρουσία της ΔΑΚΕ στα ΕΛΤΑ Εύβοιας, με τον επικεφαλής Βαγγέλη Ζέρβα

Πρώτη φορά στη λειτουργία του Συλλόγου Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Νομού Ευβοίας, η ΔΑΚΕ -ΕΛΤΑ, με ποσοστό 54%, κατέγραψε απόλυτη πλειοψηφία στις εκλογές που διεξήχθησαν 24 και 25 Φεβρουαρίου 2023, για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η επιτυχία είναι τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς πως απέναντι στην ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ ήταν όλες οι ετερόκλητες Συνδικαλιστικές δυνάμεις, σ’ ένα ψηφοδέλτιο ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ, πρωτόγνωρο για το Νομό μας και τους εργαζόμενους στα Ταχυδρομεία.

Παρόλα αυτά οι εργαζόμενοι με αίσθημα ευθύνης έκαναν την επιλογή  τους, συνειδητά και δημοκρατικά, και έδωσαν απάντηση στους εκφραστές του “χθες”.

Το νέο Προεδρείο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαγγέλη Ζέρβα, δεσμεύεται πως θα υπηρετήσει τον αξιόπιστο Συνδικαλιστικό λόγο, την ακηδεμόνευτη δράση, χωρίς εξαρτήσεις και αλλότριες σκοπιμότητες.

“Να υπηρετήσουμε το συνδικάτο στη βάση: Με τον εργαζόμενο για τον εργαζόμενο. Δίπλα στην κάθε Συναδέλφισσα, δίπλα στον κάθε Συνάδελφο, με αξιοπρέπεια και σεβασμό”, δήλωσε ο Πρόεδρος Βαγγέλης Ζέρβας, που έχει δείξει τη δυναμική του κατά την συνδικαλιστική του πορεία και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στον εργασιακό του χώρο και τους συναδέλφους του.