Συγκλόνισε ο Γιώργος Δασκαλάκης: Τους έλεγα «ετοιμάστε με…» – Τα νεότερα για την μάχη του με τον καρκίνο

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει τον τελευταίο χρόνο ο Γιώργος Δασκαλάκης. Όπως είναι γνωστό, ο τραγουδιστής από την Ρόδο διαγνώστηκε με καρκίνο και πολεμάει την ασθένειά του με δύναμη και γενναιότητα.

Μετά και τα τελευταία ενθαρρυντικά αποτελέσματα από τις εξετάσεις του, ο Γιώργος Δασκαλάκης εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και έδωσε θάρρος σε όλους όσους δίνουν παρόμοια μάχη με εκείνον.

«Εγώ όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου, ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου αυτή τη στιγμή, είμαι στο κρεβάτι μου», σημείωσε ο τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του.

«Την προηγούμενη φορά είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου “ετοιμάστε με”, γιατί δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση, δεν μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ, όπως και τώρα βέβαια. Απλά το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πάρα πολύ καλά, μου έδωσε δύναμη όλο αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Δασκαλάκης..

«Δεν έχει αλλάξει το “μαμά, φέρε μου νερό”, “Μαρία, βάλε μου φαγητό”, “πηγαίνετέ με στο μπάνιο”, “πλύντε με”. Αυτά δεν έχουν αλλάξει. Αλλά το ότι μετά από 4 διπλές χημειοθεραπείες ακόμα θα πάρουμε μετά τον ανήφορο, είναι ενθαρρυντικό και λέω στον εαυτό μου: κάτι έχεις κάνει και πήγαμε καλά», εξομολογήθηκε.

«Χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου εδώ στη Ρόδο και στον Ευαγγελισμό. Πριν από κανένα δίμηνο πήρα ένα μήνυμα από μία γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που μου είπε ότι ήταν έτοιμη να τα παρατήσει, αλλά πήρε από μένα δύναμη. Εγώ δεν έκανα κάτι» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η Μαρία μου, μου λέει ότι είμαι ο κούκλος της. Τώρα ξαναέβαλε καθρέφτες στο δωμάτιο που είμαι. Τους είχα βγάλει όλους. Παιδιά παλέψτε το. Μπορούμε με δύναμη από μέσα μας να τον νικήσουμε τον καρκίνο. Σας δίνω τον λόγο μου ότι το Φθινόπωρο, θα έρθω έστω και με σκούφο να τραγουδήσω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Δασκαλάκης.