Ξεπέρασε κάθε όριο γραφικότητας ο Απ.Γκλέτσος. Απειλεί με γιαούρτωμα τον Πρωθυπουργό.

Ξεπέρασε κάθε όριο γραφικότητας ο Απόστολος Γκλέτσος, που θυμίζει λίγο από Πολάκη, αφού μετά το «Νάτος νάτος ο Πρωθυπουργός» υποδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα σε πλατεία ελληνικής πόλης, τώρα απειλεί δημόσια και με γιαούρτωμα τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τα απειλητικά σχόλιά του τον κατατάσσουν σε κατηγορία χειρότερη του λαϊκισμού και επικίνδυνη, για να ζητήσει και να λάβει την ψήφο των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας.
Ο ηθοποιός και υπέρμαχος του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε με κατάπτυστο τρόπο ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου της αντιπολίτευσης, Σπύρου Λάμπρου με αφορμή την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, στην οποία αναφέρθηκε σε εκείνους που θα δώσουν το «παρών» στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.


«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!» έγραψε ο κ. Λάμπου, περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!».
Την ανάρτηση σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος, γράφοντας: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;».


Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος είναι μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης τον Οκτώβριο.