Κρήτη: «Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί», λέει ο γιος του λυράρη που κατηγορείται για βιασμό 11χρονου αγοριού

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού ανήλικου αγοριού, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη γνωστού λυράρη, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε το παιδί από τότε που ήταν 11 ετών, ενώ στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας μεγαλογιατρός.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 66χρονος λυράρης το 2018 πλησίασε το 11χρονο αγόρι, που ήταν γιος φίλων του.
Επί δύο χρόνια φέρεται να παρενοχλούσε τον ανήλικο, ώσπου το 2020 τον εξανάγκαζε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες του και βίντεο.

Η διαστροφή, όμως, φαίνεται, πως δεν περιορίστηκε εκεί αφού το πορνογραφικό υλικό το ανέβαζε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα όσα έγιναν γνωστά, o 66χρονος φέρεται να είχε δημιουργήσει τρία προφίλ στο όνομα του ανήλικου, χωρίς εκείνος να το θέλει. Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο ίδιος, σε ρόλο μαστροπού, έκλεινε τα ραντεβού του παιδιού με άνδρες.

Ο 66χρονος είναι μάλιστα οικογενειάρχης, αφού έχει σύζυγο και έναν γιο, ο οποίος μιλώντας στο Star, κάνει λόγο για ένα μεγάλο ψέμα.

«Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί. Αύριο στις αρχές θα αποδειχθούν ότι όλα είναι ψέματα», λέει ο γιος του 66χρονου λυράρη.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν έναν 46χρονο γιατρό, ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο της Κρήτης και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συναντηθεί με το παιδί.

Από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη δόθηκε εντολή προκειμένου ο εμπλεκόμενος γιατρός να τεθεί άμεσα σε αργία.

Αναζητούνται ακόμη δύο φερόμενοι δράστες που συναντήθηκαν με τον ανήλικο, ενώ έχουν εντοπιστεί και 29 προφίλ στο Instagram, τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση.