Πλήθος κόσμου στην 1η συνάντηση με τον Γιώργο Σπύρου – Κάλεσμα του υποψήφιου Δημάρχου για συμμετοχή όλων “χωρίς χρώματα και κόμματα” (φωτογραφίες)

Ξεκίνησε με δυναμική και αμεσότητα η νέα δημοτική κίνηση του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου. Συγκινητική και πρωτοφανής για τα δεδομένα της πόλης, η συμμετοχή του κόσμου. Δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για μια δημιουργική συνεργασία με τους δημότες, χωρίς χρώματα, χωρίς κόμματα. Κοινός στόχος η συνεργασία, η συμμετοχή στην οργάνωση και τον σχεδιασμό της πόλης του μέλλοντος.

Την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής κίνησης παρουσίασε o υποψήφιος Δήμαρχος Χακιδέων Γιώργος Σπύρου. Πρόκειται για την 1η συνάντηση γνωριμίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στο κατάμεστο Storeys. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κατακλύοντας και τα γειτονικά πεζοδρόμια.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του τοπικού και περιφερειακού τύπου, οι οποίοι έθεσαν ερωτήσεις στον υποψήφιο Δήμαρχο στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.


ΑΜΕΣΑ
Ο Γιώργος Σπύρου αποκάλυψε το όνομα του συνδυασμού «ΑΜΕΣΑ», εκφράζοντας την αναγκαιότητα να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για τον τόπο μας, καθώς και την αποφασιστικότητα και δέσμευση της δημοτικής κίνησης, για άμεση αλλαγή πορείας στα ζητήματα του Δήμου Χαλκιδαίων, τόσο τα καθημερινά όσο και τα στρατηγικά και μακροπρόθεσμα, που θα απαντούν στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, αλλά και στο όραμα των πολιτών για το δήμο του μέλλοντος.
Ο υποψήφιος δήμαρχος απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχική διαμόρφωση ενός βιώσιμου προγράμματος, σε όλους τους δημότες και ενεργές πρόθυμες δυνάμεις του Δήμου, ανεξάρτητα από χρώματα και κόμματα.
Άλλωστε όπως τόνισε «Κόμμα μας είναι η Ανθηδόνα, η Αρτάκη, η Αυλίδα, το Ληλάντιο και η Χαλκίδα».
Επιπλέον, η δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ», όπως περιγράφει και η Ιδρυτική διακήρυξη, δεσμεύεται για μία χρηστή, δημοκρατική δημοτική διακυβέρνηση και διοίκηση, με διαφάνεια και λογοδοσία, που θα ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις του τόπου χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, πέρα από ιδεολογικές πεποιθήσεις και πολιτικές προτιμήσεις, με τους δημότες να έχουν φωνή και λόγο, για όλα τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου μας.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπύρου δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους αλλά και πολίτες και η συζήτηση άγγιξε σημαντικά θέματα του Δήμου, όπως η διαχείριση απορριμμάτων, η καθαριότητα και ποιότητα της καθημερινότητας των δημοτών, η τουριστική ταυτότητα του Δήμου, η ποιότητα των δημοτικών κτιριακών υποδομών και ο σχεδιασμός για να υπάρξει αναμόρφωση, εκσυγχρονισμός και επαναφορά του δήμου σε ενάρετο, βιοτικό και αναπτυξιακό κύκλο.
Μέσα στο επόμενο διάστημα η δημοτική κίνηση Άμεσα, θα προχωρήσει σε συμμετοχικά εργαστήρια ανοιχτά στους πολίτες, ώστε να αποκρυσταλλώσει και να ολοκληρώσει το πολιτικό της πρόγραμμα.
Κλείνοντας τη συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπύρου, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του Συμβουλίου Νέων, Γιώργου Μπουραντά τόνισε πως «Η επιτυχία του έργου μας στον Δήμο, θα εξαρτηθεί από το αν μείνουν τα παιδιά στην πόλη».


• Τέλος να σας ενημερώσουμε πως η διεύθυνση της ιστοσελίδας του Άμεσα είναι

https://amesa-chalkida.gr/

Πρόκειται για μια εισαγωγική ιστοσελίδα έως την κοινοποίηση του επίσημου site, με αναλυτική πλοήγηση και περισσότερες πληροφορίες και νέα της δημοτικής κίνησης.
Επιπλέον είναι ενεργές και οι σελίδες του Άμεσα σε facebook, Instagram και Twitter.

• Στο παρακάτω Link θα βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή την Ιδρυτική Διακήρυξη της δημοτικής κίνησης «ΆΜΕΣΑ»
https://amesa-chalkida.gr/idritiki-diakiriksi