Χατζηδάκης για 13 χρόνια από την τραγωδία στη Marfin: Ακροαριστεροί φασίστες έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους

Ο Κωστής Χατζηδάκης πραγματοποίησε ανάρτηση στο twitter, με αφορμή τα 13 χρόνια από τη «μαύρη» επέτειο στη Μαρφίν.

Ειδικότερα, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε χαρακτηριστικά στο tweet του, ότι «ακροαριστεροί φασίστες» έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους, ανάμεσα τους και μία εγκυμονούσα, στην τράπεζα Μαρφίν, στην οδό Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας, το 2010.

Παράλληλα ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε, ότι η Αριστερά σιωπά χαρακτηριστικά για την τραγωδία στην Μαρφίν, ενώ την ίδια στιγμή πολλά μέλη της «συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη για την Μαρφίν:
«Συμπληρώνονται 13 χρόνια από τη μέρα που ακροαριστεροί φασίστες έκαψαν ζωντανούς στη #Marfin την εγκυμονούσα Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο παιδί της, τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη και την Παρασκευή Ζούλια.

Είναι μια μέρα συντριβής για κάθε Έλληνα δημοκράτη γι’ αυτό το φρικαλέο έγκλημα. Μια μέρα περισυλλογής για το πού μπορούν να οδηγήσουν το τυφλό μίσος και η βία, που δυστυχώς έχουν ακόμα έχουν πολλούς υποστηριχτές σ’ αυτό τον τόπο. Μια μέρα να σκεφτούμε επίσης αν αυτή η ασύλληπτη στη βιαιότητά της πράξη είχε γίνει από τους άλλους τραμπούκους και φασίστες της Χρυσής Αυγής, πώς θα είχαν αντιδράσει ορισμένοι από την Αριστερά που σήμερα σχεδόν σιωπούν. Θα είχαν βέβαια απόλυτο δίκιο να αντιδρούν και να ζητούν την άμεση απονομή Δικαιοσύνης. Και θα ήμουν μαζί τους. Διερωτώμαι πάντως τι είναι αυτό που τους κάνει να κοιτάζουν μονόπλευρα, να μη βλέπουν ή να μην σχολιάζουν επαρκώς ακρότητες και εγκλήματα σαν της Marfin, ενώ την ίδια στιγμή να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του Κουφοντίνα. Αν είναι αυτό προοδευτική αντίληψη, ας μου το πει κάποιος»!