Αποκλειστικό: Ο Κατσιαμάκας, αντίπαλος του Τσαπουρνιώτη στις δημοτικές εκλογές

Νέα υποψηφιότητα εμφανίστηκε στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Κατσιαμάκας, υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στον Νομό, ο οποίος ήρθε δεύτερος στο κόμμα του, με 1382 ψήφους, αποφάσισε να διεκδικήσει το δήμο της Β.Εύβοιας και πολλοί συσπειρώνονται γύρω του, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Η υποψηφιότητά του χαρακτηρίζεται δυνατό χαρτί, που κάνει την καρέκλα του Γιώργου Τσαπουρνιώτη να τρίζει.

Μάλιστα, κύκλοι στο δήμο που παρακολουθούν τα πολιτικά πράγματα λένε, πως ήδη πολλά δεξιά στελέχη έχουν αρχίσει να στελεχώνουν τον συνδυασμό του και αναπτύσσει μια δυναμική αποδοχή γύρω απο την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ.Άννας, ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης τελικά δεν πάει μόνος στην κούρσα των δημοτικών εκλογών, αλλά θα έχει αντίπαλο και μάλιστα δυνατό, γεγονός που έχει θορυβήσει το επιτελείο του, που θεωρούσαν πως θα κάνουν περίπατο τον Οκτώβρη!

Ο Στρατηγός Γιάννης Κατσιαμάκας, Επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας, με καταγωγής απο τους Αμέλαντες Βόρειας Εύβοιας, ήρθε στα πολιτικά πράγματα για να μείνει και μετατρέπει την εκλογική μάχη στον πολύπαθο Δήμο της Βόρειας Εύβοιας σε σκληρή αναμέτρηση δύσκολη για τον νυν Δήμαρχο.