Πηλιχός και Μελεμενη μαζί στη σκηνή

Ο Σταύρος Πηλιχός και η Φανή Μελεμενή, τους οποίους γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον μουσικό διαγωνισμό «The Voice», ενώνουν τις φωνές τους και συναντιούνται επί σκηνής στο θέατρο “Κάτω από τη Γέφυρα” το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.
Ο Σταύρος, τραγουδιστής της ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής και καλλιτέχνης της Panik Records από την οποία κυκλοφορεί το single του «Μπλε βράδια» σε μουσική του Νίκου Μερτζάνου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη μοιράζεται την σκηνή με την τραγουδίστρια της Pop, Φανή, συνδέοντας μοναδικά διαφορετικά μουσικά είδη σε Acoustic εκτελέσεις. Υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά με τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Χρήστος Κουμούσης : Πλήκτρα
Βαγγέλης Ξυθάλης : Τύμπανα

Σχεδιασμός Ήχου: Γιάννης Βαφειάδης

“Το θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα», είναι ένας από τους πιο ζεστούς και φιλόξενους χώρους πολιτισμού της Αττικής από το 1997. Με αφορμή την ανάγκη ποιοτικής ψυχαγωγίας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αλλά και επικοινωνίας καλλιτεχνών – κοινού η εταιρεία παραγωγής #Live2 Entertainment ανέλαβε την μετατροπή του θεάτρου σε έναν ασφαλή υπερσύγχρονο συναυλιακό χώρο, που πληροί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά της πανδημίας, για να φιλοξενήσει μουσικές παραστάσεις νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών.”

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 21:00