Ο μυστικός δείπνος Ανδρουλάκη µε ΣΚΑΪ – Τι συζήτησε με Παπαδρόσο και Κοσιώνη στη Μαντζάρου.

Ο Ν. Ανδρουλάκης έσπευσε στο αγαπημένο του στέκι για να δειπνήσει αμέσως μετά την άφιξή του από τις Βρυξέλλες. Ένα δείπνο που εξηγεί ξεκάθαρα την απολύτως θετική στάση που κρατά η τηλεόραση του ΣΚΑI. Συνδαιτυμόνες ήταν ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού του Γιάννη Αλαφούζου, Βασίλης Παπαδρόσος, και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Σία Κοσιώνη.

Η παρέα συγκεντρώθηκε στο εστιατόριο λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του δελτίου και παρέμεινε σε αυτό για περισσότερες από δύο ώρες. Μάλιστα, άπαντες επέδειξαν πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, αποχωρώντας αρκετά λεπτά πριν από τις 12, οπότε και ούτως ή άλλως έκλεινε η κουζίνα και το σέρβις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το μενού της συζήτησης περιλάμβανε τόσο τα νέα δεδομένα που εμφανίστηκαν στο πεδίο των δημοσκοπήσεων μετά τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. και τη δυναμική που φαίνεται να αναπτύσσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, με έμφαση στον χρόνο στησίματος των εθνικών καλπών. Η εν λόγω συνάντηση, αλλά και το καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη συνιστούν ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα της προσέγγισης του Νέου Φαλήρου με τη Χ. Τρικούπη, η οποία αποτυπώνεται, αν μη τι άλλο, γλαφυρά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα media του ομίλου το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο Κρητικός ευρωβουλευτής.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Ν. Ανδρουλάκης έσπευσε στο αγαπημένο του στέκι για να δειπνήσει με Παπαδρόσο και Κοσιώνη αμέσως μετά την άφιξή του από τις Βρυξέλλες.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 29 Ιανουαρίου 2022