Πέταξε το παιδί της σε λάκκο με αρκούδα!

Μια γυναίκα, που πάσχει από κατάθλιψη, έριξε το τρίχρονο κοριτσάκι της σε λάκκο με αρκούδα, σε ζωολογικό κήπο του Ουζμπεκιστάν.

Η 30χρονη λέκτορας πανεπιστημίου, μητέρα δύο παιδιών, πάσχει από κατάθλιψη από τότε που ο σύζυγός της έφυγε στη Ρωσία για να βρει δουλειά, όπως έχουν κάνει δύο εκατομμύρια Ουζμπέκοι, καθώς στο Ουζμπεκιστάν μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν βρίσκει εργασία και ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Την Παρασκευή πήγε στον ζωολογικό κήπο στην Τασκένδη, μαζί με το ένα παιδί της, και το πέταξε από τα κάγκελα, από ύψος περίπου τριών μέτρων, στον λάκκο όπου ζει μία μεγάλη καφετιά αρκούδα. Το περιστατικό καταγράφηκε στις κάμερες.

Η αρκούδα αρχικά φαίνεται να τρόμαξε από το κοριτσάκι που έπεσε δίπλα της και έκανε μερικά βήματα πιο πέρα, στη συνέχεια πήγε να το εξετάσει από κοντά, αλλά ευτυχώς δεν του επιτέθηκε και αποχώρησε.

Αμέσως έτρεξαν μέσα στον λάκκο εργαζόμενοι στον ζωολογικό κήπο και πήραν το παιδί. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε μια ελαφριά διάσειση από την πτώση του, αλλά δεν έχει άλλον τραυματισμό.