Έργα στην Π.Ε. Εύβοιας
Γέφυρα στην Πορτάρα Μαντουδίου,Αρδευτικό φράγμα Ψαχνών,Σφαγείο στην Κερασιά.

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, προέβη στην εξής ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η γέφυρα στη θέση Πορτάρα της Κοινότητας Μαντουδιού.Η κατασκευή της θα ξεκινήσει το προσεχές καλοκαίρι!!! ! Η συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας λύνει ακόμη ένα διαχρονικό πρόβλημα του Δήμου μας».
Αρδευτικό φράγμα Ψαχνών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, ανακοίνωσε ότι η προένταξη ενός έργου ζωής για την κεντρική Εύβοια, του αρδευτικού φράγματος Ψαχνών, μας φέρνει στην τελική ευθεία προκειμένου να κλειδώσει οριστικά και αμετάκλητα η υλοποίηση του.

Εργαζόμαστε πυρετωδώς, σημειώνει ο κ. Κελαϊδίτης, με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμο Κεδίκογλου, τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και το Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο η αναγκαία για την ένταξη του έργου προμελέτη δικτύων άρδευσης και η μελέτη ανανέωσης περιβαλλοντικών όρων.
Σφαγείο στην Κερασιά

Για το θέμα της ανέγερσης σφαγείου στη βόρεια Εύβοια, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, επισημαίνει τα εξής:

«Παράλληλα, μέσα από τη συνεργασία με τους Δήμαρχους της πληγείσας βόρειας Εύβοιας Γιώργο Τσαπουρνιώτη και Γιάννη Κοντζιά, προχωρούμε στο πρώτο βήμα για την ίδρυση και ανέγερση σφαγείου στην περιοχή της Κερασιάς, χρόνιο αίτημα των κτηνοτρόφων μας.
Αναθέτουμε με ταχείς ρυθμούς το έργο σύνταξης του αναγκαίου φακέλου, με σχέδιο εντός του έτους να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση του».